"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מדונה שוברת שתיקה: "תפסיקו עם הבריונות כלפיי"

מלכת הפופ, שברוב הזמן לא מקדישה מזמנה להתייחס לתגובות המטרילות שהיא מקבלת על פוסטים ברשתות החברתיות, החליטה שהגיעו מים עד נפש ופנתה אל המלעיזים במסר ישיר בו ביקשה מהם לחדול מלתקוף אותה ולבקר את בחירותיה

,עודכן
0השמעה
מדונה, צילום: אי.פי

תעזבו את מדונה בשקט:מלכת הפופלרוב לא באמת נותנת לטרולים ולגולשים לעצבן אותה ואומרת ועושה רק מה שעושה לה טוב, אבל נראה שגם לה יש נקודת רתיחה והיא מבקשת לשים סוף לעליהום נגדה. "תפסיקו עם הבריונות על מדונה שנהנית מהחיים שלה", כתבה אמש (שלישי) כוכבת הפופ בת ה-64 על גבי תמונה שלה בסטורי ששיתפה עם 18.6 מיליון עוקביה באינסטגרם.

הסטורי מגיע לאחר חודשים ארוכים בהם מדונה העלתה סדרה כמעט בלתי פוסקת של פוסטים וסרטונים שנתפסו מוזרים, הזויים ולא פעם גם מלחיצים מאוד על ידי מיליוני מעריציה, שהביעו דאגה ממצבה הנפשי של אלילתם, כשחלקם קראו לה לקבל עזרה והכריזו כי מדובר בקריאה נואשת לכזו, ואילו אחרים טענו כי השתגעה וכי היא מבזה את עצמה. נוסף על כך, גם הראפר 50 סנט, עימו היא מצויה בסוג של סכסוך לסירוגין, כינה אותה "סבתא פתטית".

בין הסרטונים והתמונות שהעלתה מדונה לאחרונה ניתן היה לראות אותה ניצבת על ארבע בתנוחת כלב, מללקת מים מקערה של כלב, שרועה על המיטה בלבוש מינימלי ומציגה לוק פרובוקטיבי שכלל גריל בשיניים וגבות מחומצנות.

"אין בזה שום דבר מעורר השראה או חדשני. זה רק פתטי ועצוב. איבדת את זה לחלוטין", כתבו אלפי גולשים בתגובה לסרטונים. "היית המודל לחיקוי שלנו ועכשיו את הופכת את זה לכמעט בלתי אפשרי להעריץ אותך יותר. איבדת אותנו כמעריצים", הגיבו כמה מעוקביה בייאוש.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר