"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: הפקה ישראלית ב"הכלה מאיסטנבול"
הדוגמנית בר זומר מככבת בהפקת אופנה לשמלות כלה שמצולמת על סט "הכלה מאיסטנבול" • בואו לראות את הצילומים על הסט המפואר
בר זומר

צפו: הפקה ישראלית ב"הכלה מאיסטנבול"

הדוגמנית בר זומר מככבת בהפקת אופנה לשמלות כלה שמצולמת על סט "הכלה מאיסטנבול" • בואו לראות את הצילומים על הסט המפואר

ערן סויסה
, עודכן

שיתופי פעולה עם ״הכלה מאיסטנבול״ נמשכים: אחרי ההופעה של פארוק וסורייה בארץ וצילומי הקמפיין של מוראט ל״קסטרו״, עכשיו צילומי קמפיין ראשון באחוזה.

מעצב האופנה עידן כהן ליהק את הדוגמנית בר זומר (25), הדוגמנית יוצאת "הישרדות", ושכר את האחוזה המדוברת לטובת צילומי הקמפיין החדש שלו.

• ההיסטריה נמשכת: גדודי מעריצות עטו על כוכב "הכלה מאיסטנבול"

• סוד ההצלחה של "הכלה מאיסטנבול"

המידע שמעריצות ״הכלה מאיסטנבול״ חיכו לו

לדבריהם, זה הקמפיין הראשון שמצטלם אי פעם באחוזה. חייבים להודות שמדובר ברעיון מדליק!

גם הקולקציה בהשראת הסדרה? בר זומר //
עושר טורקי. בר זומר //
חיים של עשירים. בר זומר //

פרויקט מיוחד: ישראל באירוויזיון - הסיפורים מאחורי השירים

ישבור שיא: חשיפה פנומנלית לאירוויזיוןאירוויזיון פוליטי: האם אירופה תנקום באנגליה?לגעת בתהילה: מחזמר שירי אירוויזיון בדרךטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...