"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקמפיין הסודי של נעמה וג'ובאני

זוכה "הישרדות VIP" הטרי יצטרף לשלל ידוענים אחרים לקמפיין חסר תקדים – כולו זוכי ריאליטי פופולריים • פרסום ראשון

,עודכן
צילום: מיכה לובטון, קוקו, רונן אקרמן, אורן בן חקון // קותי סבג, טילטיל, ג'ובאני רוסו, נעמה קסרי

מוכנים לקמפיין עטור כוכבים כפי שלא נראה כמותו?לראשונה בישראל: מנצחי הריאליטי בקמפיין אחד - כך נודע ל״ישראל היום״.

חשופים: מייקל לואיס לא לבד

"הרגתם אותי": מייקל לואיס מגיב לסערה שיצר

אגם בוחבוט תשיר עם ביונסה

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

היום (ב') מצטלם קמפיין חדש לחברת הימורים מוכרת. הקמפיין השאפתני יביא לראשונה למסך הרבה מאוד מנצחי תוכניות ריאליטי, כולם יצטלמו זה לצד זה על אותו הסט.

בין הזוכים המכובדים ניתן למצוא את מנצחי ״האח הגדול״ קותי סבג, מושיק עפיה, ישראל אוגלבו, טהוניה ושי מיקה. מבין מנצחי "המירוץ למיליון" אפשר למצוא את הזוג הראשון שניצח לפני יותר מעשור - שי וגיא מהמירוץ הראשון. גם טילטיל בפנים, אירית רחמים וחביבת הקהל של "הישרדות VIP" וזוכת העונה הראשונה נעמה קסרי. בנוסף, אפילו ג׳ובאני רוסו הזוכה הטרי של ״הישרדות״, ייקח חלק בקמפיין עטור הכוכבים.


הימרו גם עליו. קותי סבג // צילום: מאיה באומל בירגר

יש לציין שמדובר ככל הנראה ברשימה חלקית בלבד.

בשנים האחרונות מככבים יוצאי הריאליטי בפרסומות רבות והפכו לאורחים קבועים על המסך, במדורי הרכילות ובתוכניות הבוקר, אולם כעת, כאמור, מדובר בקמפיין ראשון מסוגו וחסר תקדים בהיקף הזוכים שייקחו בו חלק.


גם היא בפנים. שי מיקה // צילום: רונן אקרמן

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

מגי טביבי נגד ישראל אוגלבו: "התנהגות בזויה"

נבעט החוצה: הדחה ראשונה בתולדות "גולסטאר"

מאבק על דגל ישראל: קליפ טעון לדודו טסה

אתם קבעתם: הזוכה הראוי ביותר ב"הישרדות"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר