"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פפראצי

קים אור אזולאי ובן הזוג בסיור תל אביבי

השחקנית ובן זוגה הכדורסלן יפתח זיו ניצלו את השמש העולה ויצאו לטיול רגלי ברחבי העיר הגדולה • שאנחנו לא נהיה שם איתם?

,עודכן
0השמעה
קים אור אזולאי ויפתח זיו, צילום: ניק פקין

הפפראצי היומי מוקדש לקים אור אזולאיולבן זוגה הכדורסלן יפתח זיו, שניצלו את השמש ויצאו לטיול בתל אביב. גם אנחנו יצאנו איתם. כיף.

צילומים: ניר פקין

בספטמבר האחרון נפצעה קים במהלך חופשת החגים בתאונת אופנוע ים. בתמונות שהופצו ברשת במהלך החג ניתן היה לראות אותה מקבלת טיפול רפואי על חוף הים, שלאחריו פונתה לבית החולים ובהמשך שוחררה לביתה.

אחותה הצעירה אף העלתה תיעוד משותף של המשפחה מבית החולים, כשקים שוכבת ומתאוששת במיטה. בן זוגה, יפתח זיו, שיתף גם הוא תמונה משותפת שלהם וכתב: "לביאה שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר