"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חוגגים עם ריצ'רד: מי לא רוצה כרטיס בחינם?
צפו: ליאור סושרד, אורי גלר, סמיון גרפמן ועוד סלבס הגיעו למסיבה של ריצ'רד ברנסון • ואת מי מהם הזמין המיליארדר לטוס איתו חלל?
צילום: משה בן שמחון // סמיון גרפמן

חוגגים עם ריצ'רד: מי לא רוצה כרטיס בחינם?

צפו: ליאור סושרד, אורי גלר, סמיון גרפמן ועוד סלבס הגיעו למסיבה של ריצ'רד ברנסון • ואת מי מהם הזמין המיליארדר לטוס איתו חלל?

לי מורערן סויסה
, עודכן

עשרות מפורסמים הגיעו להשתתף במסיבה לכבוד הגעתו שלסר ריצ'רד ברנסוןלארץ, יחד עם המנכ"ל הישראלי של החברה, שי וייס, לרגל השקת קו חדש מלונדון לארץ של חברת התעופה בבעלותו - "וירג'ין אטלנטיק".

לא מלכותי: השערורייה של מרקל

שלוה בהופעה: יותר מסתם קוריוז?

סוף סוף: קולדפליי בדרך לאלבום חדש

צילום: משה בן שמחון // עריכה: סיון שוסטר

באירוע המרכזי שהתקיים בנמל תל אביב התייצבו גם שני המנטליסטים הישראלים הכי מצליחים שיצאו ממדינתנו, ליאור סושרד ואורי גלר. סושרד הצליח להפעיל את קסמיו על ברנסון ולנחש פעמיים את המחשבות שהיו לו בראש, ודווקא המנטליסטית הבריטית שהובאה במיוחד נכשלה במשימה.

איך מכירים אותו ליאור סושרד ואורי גלר, למה סמיון גרפמן מעוניין לשלם מחיר מלא גם אם יקבל כרטיס בחינם ואת מי ברנסון הזמין לטוס איתו לחלל?

לאון: "יהודיות עם פלשתינים? טיפשות"

מיילי סיירוס: "בנות, אל תהיו לסביות"

פייק ניוז: השמועות שאין עליהן מחילה

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...