"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: מאור אדרי מציע נישואים

אחלו מזל טוב לזמר, שכרע ברך בטיימס סקוור בהצעת נישואים רומנטית לחברתו • "הפעם זה אמיתי - האישה שלי לכל החיים"

,עודכן
מאור אדרי והחברה

השנה האחרונה הייתה מתוקשרת למדי עבורמאור אדרי– בזה אין כל ספק. היה בה הקמפיין המתוקשר למפלגת הליכוד, ביטול ההופעה בעצרת לזכר רבין לאחרונה וכמובן, שלל הופעות ולהיטים חדשים. כעת מגיעה בשורה משמחת מצידו של הזמר – הוא מתחתן!

אחרי המשפט: יובל המבולבל בפנייה מרגשת לעוקבים

סום וקסום: כל מה שלא ידעתי על רחוב סומסום

התוכנית המביכה של ליהיא ונעמה

אמש (ראשון) במהלך חופשה משותפת של אדרי עם בת זוגו בשלוש השנים האחרונות, נאור פוני, חיכה הזמר לרגע המתאים, ואז כרע ברך מול עיניה של בת זוגו ההמומה, בזמן שנגן סקסופון שהיה במקום פצח בנגינה רומנטית. בת הזוג נראתה המומה מההצעה הרומנטית, אך מיהרה לחבק ולנשק את אדרי וכמובן שנענתה בחיוב להצעה.

"הפעם זה אמיתי!!! האישה שלי לכל החיים", כתב אדרי והתייחס אולי לפרידה שחוו השניים מוקדם יותר השנה, "שנדע זוגיות טובה, בריאה, שמחה ומכבדת. אני אוהב אותך". העוקבים כמובן הפציצו את הזמר בברכות, בהם גם חברים מפורסמים כמו פאר טסי, ליאור נרקיס ועדן חסון ששיגרו גם הם ברכת מזל טוב. גם אנחנו מצטרפים.

הוא משלנו: אלברט של אסי קיבל אזרחות ישראלית

בהשראת מדי צה"ל: הלוק המחאתי של נועה קירל

הדרת נשים או כפייה חילונית? אנחנו שאלנו, אתם עניתם

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר