"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דנה ויס תובעת את יאיר נתניהו
העיתונאית וחדשות 12 החליטו להגיב לציוץ שפרסם בנו של ראש הממשלה, שאותו הם מכנים "מיזוגני ועולה לכדי הטרדה מינית" • בתגובה צייץ יאיר: "צפו פגיעה"
צילום: גדעון מרקוביץ', איבי בנימין // הוגשה תביעת דיבה. דנה ויס, יאיר נתניהו

דנה ויס תובעת את יאיר נתניהו

העיתונאית וחדשות 12 החליטו להגיב לציוץ שפרסם בנו של ראש הממשלה, שאותו הם מכנים "מיזוגני ועולה לכדי הטרדה מינית" • בתגובה צייץ יאיר: "צפו פגיעה"

ערן סויסה
, עודכן

חדשות 12 והעיתונאיתדנה ויסהחליטו להגיש תביעת דיבה נגד יאיר נתניהו. הסיבה לתביעה היא ציוץ של נתניהו בטוויטר נגד המגישה, שנכתב ב-24 במאי, ותוכנו: "מישהו יודע איך דנה וייס קיבלה תפקיד כה בכיר בערוץ 2? רהוטה? לא. חכמה? לא. מעניין...". לאחר שפרסם בנו של רה"מ את הציוץ, ועוד בטרם הוגשה התביעה, עיתונאים רבים גינו ברשת את הדברים ויצאו להגנתה של ויס.

״אלו התבטאויות דיבתיות, מיזוגניות, אשר אף עולות עד כדי הטרדה מינית, שפורסמו בימים האחרונים״, כך לשון ההודעה מטעם חדשות 12 והעיתונאית. ״מדובר בהתבטאויות שקריות וחמורות המהוות לשון הרע עפ"י חוק איסור לשון הרע״.

בתגובה, צייץ יאיר נתניהו כך: "חחחחח רוצים לשמוע בדיחה? ערוץ 12 הגיש *נגדי* תביעה על לשון הרע בשם דנה וויס. אותו ערוץ ששפך את דמי עם הקלטת סתר פלילית. צפו פגיעה".

ויס היא הפרשנית המדינית של חדשות 12 מזה שלוש שנים, ומגישת "חדשות סוף השבוע".

מה דעתכם? הגשת התביעה מוצדקת?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...