"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפתעה: הצעד הבא של נאיה בינשטוק
השחקנית, שכיכבה ב"פלמ"ח", הצטלמה ביחד עם כוכבי נוער נוספים וסיפרה על התוכניות להמשך • רמז: זה קשור לעומר חזן
צילום: שוקה כהן // סיי צ'יז. נאיה בינשטוק, בר ברימר ויהודה בוחבוט

הפתעה: הצעד הבא של נאיה בינשטוק

השחקנית, שכיכבה ב"פלמ"ח", הצטלמה ביחד עם כוכבי נוער נוספים וסיפרה על התוכניות להמשך • רמז: זה קשור לעומר חזן

מערכת היום
, עודכן

כוכבת הנוער נאיה בינשטוק, ששיחקה בסרט"פול גז"וגם כיכבה בקליפ החדש של לי בירן, הצטלמה לקולקציית "Back to School" של אדידס, וסיפרה שהיא מתכננת לפתח את קריירת השירה שלה.

איך זה יקרה? ובכן, בינשטוק בת ה-19 תצטרף להופעות של עומר חזן ביחד עם אברהם ארנסון, ששיחק איתם ב"פלמ"ח", שם תבצע שירים מהרפרטואר של חזן ביחד איתו. נשמע מבטיח.

רשימה: כל מה שטוב ב"הישרדות"

מלהק "חתונה ממבט ראשון" עושה בושות

הגולשים תוקפים: מייקל לואיס נופש בעירום

ביחד איתה בצילומי הקולקציה השתתפו גם בר ברימר ויהודה בוחבוט.

מרוצה ממה שהיא רואה. נאיה בינשטוק // צילום: שוקה כהן
מרוצה ממה שהיא רואה. נאיה בינשטוק // צילום: שוקה כהן
אולי תתחילו סדרת טלוויזיה משלכם? נאיה בינשטוק, בר ברימר ויהודה בוחבוט // צילום: שוקה כהן
אולי תתחילו סדרת טלוויזיה משלכם? נאיה בינשטוק, בר ברימר ויהודה בוחבוט // צילום: שוקה כהן
מה כבר יש לעשות כדי לשפר את איך שהיא נראית? נאיה בינשטוק //  צילום: שוקה כהן
מה כבר יש לעשות כדי לשפר את איך שהיא נראית? נאיה בינשטוק // צילום: שוקה כהן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...