"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משתפת במאבק: מירית גרינברג עברה כריתת שד
מלכת היופי לשעבר ממשיכה לשתף את עוקביה בהתמודדותה עם מחלת הסרטן • הפעם חשפה כי עברה כריתת שד עם תמונות לא פשוטות • "את נותנת לנו כוח"
מירית גרינברג בבית החולים // מירית גרינברג בבית החולים

משתפת במאבק: מירית גרינברג עברה כריתת שד

מלכת היופי לשעבר ממשיכה לשתף את עוקביה בהתמודדותה עם מחלת הסרטן • הפעם חשפה כי עברה כריתת שד עם תמונות לא פשוטות • "את נותנת לנו כוח"

ענבל חייט
, עודכן

היפה והאמיצה:בחודש יולי האחרון חשפה מלכת היופי במיל'מירית גרינברג(41) כי אובחנה עם סרטן השד. מאז, בדומה למירית הררי ז"ל (עמה גם פיתחה קשרי חברות קרובים לאחר הגילוי) וכוכבת "בוורלי הילס 90210" שאנון דוהרטי, גרינברג משתפת את עוקביה ברשתות החברתיות במאבקה האמיץ במחלה הקשה ומהווה מקור השראה וחיזוק לאלפי חולים.

"בכי של פריקת לחץ עם הכניסה לחדר", פתחה גרינברג את הפוסט שהעלתה לאינסטגרם ולפייסבוק ממיטת בית החולים לאחר הניתוח הקשה לכריתת שד שעברה.

"עוד שלב קשה כל כך מאחורי", כתבה והוסיפה "רק לדבר על זה מרגש אותי ומעלה דמעות.

"עשו לי כריתה מלאה של השד היום. אני כבר יומיים בלחץ. בכי לא מוסבר כל הזמן, אבל כמו שראיתם בסטורי, יצאתי עם חיוך מחדר ההתאוששות. הבנתי שאפילו התבדחתי עם הרופאים (מתאים לי).

הסטורי שהעלתה גרינברג מבית החולים
הסטורי שהעלתה גרינברג מבית החולים

"אני אחרי", כתבה והודתה לצוות הרפואי. "ד"ר תהילה מנס הכירורגית וד"ר אלון לירן הפלסטיקאי עשו עבודה מופלאה! אמאלללה איזה ציץ הוא עשה לי!", כתבה בהומור. "יש עוד דרך ונעבור גם אותה. ושוב תודה על כל ההודעות", סיימה את הפוסט המרגש והחשוף בהוקרת תודה. "חיממתם את לבי. אשתדל לחזור לכולם".

"האח הגדול" 2021: מציאות בזמן קורונה

אורנה דץ עברה על חוקי "הזמר במסכה" - ותיקנס

הפוסט האמיץ בו נראית גרינברג שוכבת במיטת בית החולים במרכז הרפואי שיבא בתל השומר, צבר אלפי לייקים ומאות תגובות מגולשות שביקשו לחזק את ידיה ורוחה של גרינברג. "את אמיצה ומהממת", כתבו לה רבות. "מקור השראה אמיתי", הוסיפו אחרות. "מחזיקים לך אצבעות לבריאות שלמה, את נותנת לנו את הכוח להמשיך ולהיות חזקות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...