"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סכסוך מאחורי הקלעים של "אהבה חדשה"
על המסך נולדו שלושה זוגות חדשים בישראל, אך לנו נודע שהמציאות היתה פחות נעימה • נועה יונני ובן זוגה עומר נפרדו, ולא תאמינו למה
נועה יונני, מתוך "אהבה חדשה" // נועה יונני

סכסוך מאחורי הקלעים של "אהבה חדשה"

על המסך נולדו שלושה זוגות חדשים בישראל, אך לנו נודע שהמציאות היתה פחות נעימה • נועה יונני ובן זוגה עומר נפרדו, ולא תאמינו למה

ערן סויסה
, עודכן

אהבה על תנאי:בסוף השבוע האחרון תמה העונה הראשונה של "אהבה חדשה" ברשת 13, עם שלושה זוגות חדשים שנולדו בישראל. אלא שהדרמה האמיתית היתה מאחורי הקלעים, בין המשתתפות נעה כסיף ונועה יונני ועומר, בן זוגה של יונני.

ל"ישראל היום" נודע שלאחר הצילומים נפרדו יונני ועומר. לפי מקורב אליה, הפרידה התרחשה שבוע לאחר סוף הצילומים והיא קרתה, בין השאר, בגלל חברתה של יונני לתוכנית, כסיף.

ביחד או לחוד? // צילום: מתוך "אהבה חדשה"
ביחד או לחוד? // צילום: מתוך "אהבה חדשה"

צפו: בן זיני ואלה איילון מתנשקים

"נוצר קשר בין כסיף לעומר שהביא לפרידה בינו לבין יונני, גילה מקורב, "אבל אחרי זמן קצר כסיף יצאה מהתמונה".

נזכיר כי יונני וכסיף היו חברות טובות בזמן הצילומים, מה שבא לידי ביטוי גם על המסך. בעקבות המקרה הזה יונני וכסיף ניתקו את היחסים, והשלימו רק לקראת עליית התוכנית למסך.

ברביעי הקרוב תשודר ברשת תוכנית סיכום העונה, שבסופה יתברר מה מצב הזוגות.

"אהבה חדשה": מופע האימים של אורן בן שמשון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...