"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפתעה: איתי לוי כבר לא נראה ככה
הזמר, שידוע בלוק המזוקן שמלווה אותו תקופה ארוכה, החליק להתגלח למשעי ולהציג מראה חלק • מה יותר הולם אותו?
איתי לוי // צילום: פיני סילוק // איתי לוי

הפתעה: איתי לוי כבר לא נראה ככה

הזמר, שידוע בלוק המזוקן שמלווה אותו תקופה ארוכה, החליק להתגלח למשעי ולהציג מראה חלק • מה יותר הולם אותו?

דניאל שירין
, עודכן

הזמראיתי לויפרץ לתודעה בשנים האחרונות כשהוא מזוהה בין היתר עם חיבתו לשירי נשמה, מערכת היחסים היפה שלו עם אמו, הביטויים בתימנית, וכן - גם עם הלוק המזוקן שלו. כעת נראה שהזמר החליט להיפרד מהמראה המוכר שלו לטובת לוק מגולח יותר.

לפני ואחרי. איתי לוי // צילום: מתוך האינסטגרם של לוי
לפני ואחרי. איתי לוי // צילום: מתוך האינסטגרם של לוי

הזמר העלה בשעה ארבע בבוקר בלילה שבין מוצ"ש לראשון, סרטון שלו בוחן את זקנו וקורץ למצלמה, מעלה את כיתוב "לפני", ובסרטון הבא הוא כבר נראה מגולח למשעי, כשהוא הפעם בוחן את המראה החדש שלו, מעל לכיתוב "אחרי". מחלקת הגרפיקה מודה לך על הכיתובים.

הלוק החדש די מפתיע, חייבים להודות - והוא קצת נראה כמו מישהו אחר לגמרי. מה דעתם, איזה מראה יותר יפה לו?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...