"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקשר בין וויל סמית' לעידו רוזנבלום

פורמטים שפיתח התסריטאי מנחה עומדים במרכז שיתוף פעולה בינלאומי בין חברת טדי הפקות לחברת ההפקות של סמית' ואשתו, ג'אדה פינקט סמית'

,עודכן
צילום: גיא כושי ויריב פיין, אי.פי // שעשועון וסדרת אימה. רוזנבלום וסמית'

חברת ההפקה שלוויל סמית׳וג׳אדה פינקט סמית׳, Westbrook Media, פותחת את 2021 בשיתוף פעולה כחול־לבן ראשון עם חברת ההפקה טדי הפקות.

במסגרת שיתוף הפעולה הזה אושרו להפקה שעשועון מקורי וסדרת אימה חדשה שיצרו עידו רוזנבלום ועודד תבור. רוזנבלום ותבור מנהלים בטדי הפקות מחלקת פיתוח והפקה שייעודית לשוק הבינלאומי..

טדי הפקות כבר חתומים על שיתוף פעולה בינלאומי מאוד מצליח:גרסה אמריקנית לסדרה הישראלית ״אופוריה" ב־HBO, שכעת עובדים על עונה שנייה שלה. כוכבת הסדרה היא זנדאיה שאף זכתה בפרס האמי על תפקיד זה.

טמירה ירדני, בעלת טדי הפקות: "זוהי זכות גדולה לחבור לצוות ווסטברוק מדיה. שיתוף הפעולה יעניק הזדמנות משמעותית ובמה בינלאומית ליוצרים ישראלים".

אשתו של רוזנבלום, מגישת החדשות יונית לוי, מיהרה לפרגן לבעלה וצייצה על כך בטוויטר. "אולי אני משוחדת אבל חיבור בין עידו לבין חברת ההפקה של וויל סמית' נשמע לי מבטיח", כתבה.

אולי אני משוחדת אבל חיבור בין עידו לבין חברת ההפקה של ויל סמית׳ נשמע לי מבטיחhttps://t.co/9GODp4txxJ

— Yonit Levi (@LeviYonit)January 26, 2021

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר