"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פפראצי: רוני מאנה וג'ני צ'רוואני ברבנות

כשנה לאחר הפרידה המתוקשרת מאוד של השורדת ג'ני צ'רוואני ואיש העסקים רוני מאנה, פגשנו את השניים רוקדים על מדרגות הרבנות, בערך • זה נגמר בדמעות • תמונות בפנים

,עודכן
תהום מפרידה ביניהם. ג'ני ורוני // צילום: ניר פקין // תהום מפרידה ביניהם. ג'ני ורוני

פפראצי בלעדי ל"ישראל היום":מימין: איש העסקים,רוני מאנה. מאחור משמאל: פרודתו, הדוגמניתג׳ני צרוואני. באמצע: תהום, ועדשת המצלמה שלנו.

כשנה לאחר הפרידה של השורדת במיל' ואיש הנדל"ן המפורסם, התייצבו השניים בבית הדין הרבני בתל-אביב.

כידוע, הזוג היה בסכסוך מתוקשר והם הגיעו לרבנות מלווים בעורכי דין. הדיון עצמו נמשך קרוב לשעתיים, ולמרות שלפני שהחל נראו הצדדים מחויכים ונדמה היה שהשניים נפרדים ומתגרשים ברוח טובה, הסתבר כי על-פי גורמים שנכחו במקום שלא כך הדבר, ושבתום הדיון יצאה צ׳רוואני דומעת - ולא דמעות של שמחה.

עו״ד יהודית מייזלס, מטעמה של צ׳רווני מסרה: ״אינני יכולה להתייחס לנעשה בין כתלי בית הדין, אך לצערי נראה שזהו איננו הביקור האחרון שלנו כאן״.

תמונה אחת, הרבה מילים // צילום: ניר פקין
תמונה אחת, הרבה מילים // צילום: ניר פקין
תכף זה יגמר // צילום: ניר פקין
תכף זה יגמר // צילום: ניר פקין
היא שם, הוא פה // צילום: ניר פקין
היא שם, הוא פה // צילום: ניר פקין
לא שמתי לב, הייתי בפלאפון // צילום: ניר פקין
לא שמתי לב, הייתי בפלאפון // צילום: ניר פקין
הכל ברוח טובה, כן? // צילום: ניר פקין
הכל ברוח טובה, כן? // צילום: ניר פקין
אהלן! // צילום: ניר פקין
אהלן! // צילום: ניר פקין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר