"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נטע ברזני פונה בבכי לעוקביה: "תפסיקו עם הדברים הפוגעים האלה"

צפו: פליטת הריאליטי וכוכבת הרשת פנתה ישירות לעוקביה, לכאורה על סף בכי, וביקשה מהם להפסיק במתקפות הבלתי פוסקות עליה

,עודכן
0השמעה
נטע ברזני, צילום: אינסטגרם

סלבס רבים יודעים שכל פוסט, סטורי, סרטון או אפצ'י שיעלו לרשת טומן בחובו תמיד את האפשרות שלצד תגובות מפרגנות ואלפי לייקים יזכה גם למטח תגובות שליליות, ולכן לא פעם הם חושבים היטב לפני שהם לוחצים על כפתור הפרסום. מי שכבר מזמן הפכה ליעד תקיפה פופולרי לגולשים היא כוכבת "המירוץ למיליון" לשעברנטע ברזני, שמרבה להעלות סרטונים ופוסטים מעוררי פרובוקציותלטיקטוק ולאינסטגרם שלה. למרות שברור שהוקצנו במחשבה ובכוונה תחילה כדי לייצר עניין, הם מצליחים כמעט תמיד לייצר גל תגובות זועם ופוגעני, כשרבים מהגולשים לא חוסכים במילים קשות ואף מציינים כי ברזני זקוקה לעזרה ולטיפול נפשי.

בסוף השבוע האחרון, ברזני העלתה סרטון קצר בו התייחסה למתקפות עליה וביקשה כי יופסקו.

התחנונים של נטע ברזני

"טוב, אז לכל מי שחושב שאני צריכה עזרה", פתחה ברזני בקול רועד את הסרטון, "או פה כדי לדאוג לי, אז אני רוצה להגיד לכם: 'תפסיקו'", פנתה לגולשים. "תפסיקו לשלוח את הדברים הפוגעים האלה. תפסיקו לנסות לדאוג לי ולחשוב שאני צריכה עזרה, כי אני לא צריכה עזרה.

"אני בסך הכל עושה את הדברים שאני אוהבת ומי שלא טוב לו, שלא יצפה בזה", ביקשה. "אני בן אדם נורמלי לכל דבר ובבקשה די. סבבה? די", סיימה את הסרטון במה שנראה, או לפחות כך הוצג, כרגע לפני קריסה ובכי.

האם מדובר שוב בסרטון מחושב או בקריאת מצוקה שנובעת מכאב אמיתי? תחליטו אתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר