"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרשת מגיבה לפרידתם של נועה קירל ומרגי: "אוי לא, איך לא הכריזו על יום אבל לאומי"
תזמינו לנו אמבולנס: התמוטטנו מכמות התגובות על פרידתם של שני הכוכבים המתוקשרים • כמיטב המסורת אספנו עבורכם את כולן
נועה קירל ויהונתן מרגי | צילום: ערן לוי

הרשת מגיבה לפרידתם של נועה קירל ומרגי: "אוי לא, איך לא הכריזו על יום אבל לאומי"

תזמינו לנו אמבולנס: התמוטטנו מכמות התגובות על פרידתם של שני הכוכבים המתוקשרים • כמיטב המסורת אספנו עבורכם את כולן

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כבר כמה ימים שכל המדינה מדברת רק על דבר אחד: הפרידה שלנועה קירל ויהונתן מרגילאחר שלוש שנים של זוגיות סופר מתוקשרת וחודשים של שמועות על סדקים ופרידה שהוכחשה בכל הזדמנות.

כצפוי, אף על פי שהשניים מיהרו להעלות במקביל סטוריז שאישרו את הפרידה עם מעט מילים לקוניות שנבחרו בקפידה, הרשת הוצפה באלפי תגובות שקיבלו חיזוק גם במהדורות החדשות ובכל אולפן שבו ניתן היה לכנס פאנל לדון במה שתפח לממדי דרמה לאומית.

"רעידת אדמה אתם קוראים לזה. זה באמת ביזיון", זעמה גולשת על תשומת הלב התקשורתית המוגזמת שלה זכתה הפרידה עם כותרות דרמטיות במיוחד. "כשחייל נורה בראש ברצועת עזה לא הגבתם ככה. בנות קטנות נאנסות על ידי חיות אדם, ועדיין לא הגבתם ככה", כעסה גולשת אחרת.

"אוי לא, איך לא הכריזו על יום אבל לאומי", לעגה גולשת נוספת. "בחייאת, יש דברים כל כך הרבה יותר מעניינים משני הילדים המפונקים האלה".

"מחדל הפרידה של נועה קירל ומרגי. אפס מודיעין מראש. אפס הרתעה. בנט, זה במשמרת שלך, תתפטר!", לעגו אחרים.

את סיקור הפרידה המוגזם בתקשורת היטיב לסכם צייצן יצירתי במיוחד שלקח את "הו רב חובל", הלהיט הידוע של אמו של מרגי, הזמרת מיטל טרבלסי, ושינה את מילותיו כדי להתאימן למאורע:

"הו רב חובל, קברניט שלי,

הקשב לקול פעמון בישראל בידור אין אור

גיא פינס דיכאון לא התכנס הקבינט

אין סוף למחזה כי נועה קירל ומרגי לא יהיו 'הזוג הזה'

אבוי ליבי, ליבי, ליבי הו כתם דם שותת

לא בכינו ככה מאז הפרידה בין יהודה לנינט"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...