"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תום חיימוב על שי אביטל: "כנראה לא הייתי מסיים את זה במילים"
בהמשך לפרשת גל גברעם, מספר בן זוגה, כוכב "האח הגדול", כיצד היה מגיב אילו היה נתקל בסוכן הדוגמניות
בית המשפט בהולנד ידון בהסגרתו לישראל | צילום: קוקו

תום חיימוב על שי אביטל: "כנראה לא הייתי מסיים את זה במילים"

בהמשך לפרשת גל גברעם, מספר בן זוגה, כוכב "האח הגדול", כיצד היה מגיב אילו היה נתקל בסוכן הדוגמניות

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרשתשי אביטלמסרבת לרדת מהכותרות, והסערה שחוללה רק הולכת ומתעצמת. בין הנשים שהגישו תלונה במשטרה נגד סוכן הדוגמניות המפורסם ניתן למצוא גם את יוצאת "האח הגדול", הדוגמנית ואושיית הרשתגל גברעם, שהגיעה בשבוע שעבר לתחנת המשטרה להגיש תלונה רשמית. לאחר מכן העלתה סרטון אינסטגרם שעורר סערה, ובו סיפרה על היחס המחפיר שקיבלה לטענתה.

מי שמלווה אותה לכל אורך הדרך הוא בן זוגה תום חיימוב, שכבר הגיב כמה פעמים בעניין, אך נראה כי ביום חמישי האחרון העלה הילוך - ויצא בהצהרה תקיפה הרבה יותר.

במסגרת התוכנית האינטרנטית של רשת טי.וי גרם "האחים בדימוס", שאותה הוא מגיש עם החברה הטובה מימי "האח הגדול" לינור סביניק, נשאל חיימוב על ידי אחד הצופים כיצד היה מגיב אם היה נתקל בשי אביטל.

אף על פי ששידר קור רוח, ניכר היה כי חיימוב היה נסער. הוא הדגיש כי הוא לא אדם אלים, אבל במקרה הזה לא היה יכול לשתוק.

"גם אם החוק לא היה מאפשר את זה, ואל תצטטו אותי, כנראה לא הייתי מסיים את זה במילים כמו שבדרך כלל אני עושה. כי יש מקרים שאתה לא יכול לתת למילים לעבוד.

"אבל שוב," ביקש חיימוב להדגיש, "אני אומר את זה מזעם. אמרתי את זה גם כשיצאתי מהתחנה. ההתמודדות היא 24/7. זה קיבל מעמד נוסף עם התגובה שקיבלה מהמשטרה. אתה רואה את חוסר האונים שלה ולא יודע מה לעשות. התסכול הופך לכעס ולפעמים כעס מתורגם לאו דווקא למילים".

למרות התגובה החריפה, חיימוב זכה לעשרות תגובות מחזקות מצד המאזינים והגולשים שתמכו בו ובגברעם. "גל האמיצה צעקה את זעקת הנשים הפגועות ופתחה את העיניים לכולם. תום, נשמה, כמה אהבה ודאגה יש לך אליה. שמור עליה, אלה רגעים לא קלים. אתם זוג מהמם ואין על האהבה שלכם, זכיתם אחד בשנייה", סיכמה גולשת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...