"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: גל גברעם בהתקף היסטריה

יוצאת "האח הגדול" העלתה סרטון לסטורי שבו היא עוברת חוויה לא נעימה שהסתיימה באיום • איך אתם הייתם מגיבים?

,עודכן
0השמעה
גל גברעם, צילום: רפי דלויה

עופי מפה:גל גברעםלרוב משדרת ביטחון עצמי, ולא נותנת לאף גולש או מצלמת פפראצי לערער את רוחה, אבל מסתבר שדווקא ציפור קטנה שתעתה בדרכה הצליחה לגרום לה להיסטריה לא קטנה.

גל גברעם בהיסטריה. מתוך אינסטגרם

גברעם שיתפה אתמול (שני) את עוקביה באינסטגרם בסטורי משעשע למדי (עבורנו כמובן, כן? עבורה - כך לפי הדציבלים של הצרחות - זה היה טיפה פחות משעשע), ובו היא נראית ונשמעת צווחת בהיסטריה כשהבינה שנכנסה לה יונה לדירה.

"אמאל'ה אמאל'ה אמאל'ה, תוציא אותה! היא נתקעה בחלון", צעקה גברעם לידיד שהיה לידה ועזר לציפור לצאת מהחלון.

"היא עשתה לי קקי בבית", הוסיפה כשהיא מראה את המזכרת שהשאירה היונה (שכידוע, דווקא אמורה להיות סגולה למזל), תייגה אותה כ'בת יונה', ורק כדי שתהיה בטוחה שאין ביניהן דם רע למרות שכמעט גרמה לה להתקף לב, גברעם הוסיפה בסוף: "הייתי רוצחת אותך אם היית נוגעת לי בספה הלבנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר