Loading...
"הבנות שלי לא ישרתו בצה"ל": קותי סבג זועם // צילום: כאן גימל
"הבנות שלי לא ישרתו בצה"ל": קותי סבג זועם
במסגרת תוכנית הרדיו המשותפת שלו עם מאיה בצלאל, כוכב הריאליטי קיים ראיון עם שי אלבג, אחותה של התצפיתנית החטופה לירי אלבג • "אני אלחם ואעשה כל מה שצריך כדי שהצדק ייצא לאור"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
במסגרת תוכנית הרדיו המשותפת שלו עם מאיה בצלאל, "התחלנו" שבכאן גימל,קותי סבגקיים היום (שלישי) ראיון עם שי אלבג, אחותה של התצפיתנית החטופה לירי אלבג שנמצאת בעזה כבר 305 ימים.
במהלך הראיון זעם סבג על המחדל הנורא שאירע ב-7 באוקטובר ואמר: "בתור אבא לתאומות קטנות, אחרי שראיתי את הסרטון של התצפיתניות החלטתי שעד שכל האנשים שאחראים למחדל הזה לא ישלמו אני לא שולח את הילדות שלי לצבא גם אם צריך".
"הן ניסו כל הזמן להתריע לאחראים, למשפחה. אני כל הזמן מדבר עם מגי (מגי אזרזר, השחקנית ואשתו של סבג) ואומר לה 'מגי, אם אחת הילדות שלנו הייתה באה הביתה ואומרת אנחנו רואים אותם, הולך לקרות משהו, איך אני הייתי יכול להמשיך בחיים?'", סיפר בחריפות.
"אני אלחם ואעשה כל מה שצריך כדי שהצדק הזה יצא לאור כי זה מגיע להן", אמר ופנה לאלבג במטרה לחזק אותה: "אני רוצה לחזק אותך, לא יודע אם זה אפשרי בכלל. אני לא יודע מה אתם עוברים, אני לא יודע איך אפשר ככה. אבל אני רוצה להגיד לכן שתהיו חזקות, שתזכו לראות אותם בבית עוד פעם, לחבק אותם".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)