בר כהן. צילום: קוקו

בר כהן: "נתניהו אמור להחזיר חטופים, איך זה משרת להיות נגדו?"

פיינליסטית "האח הגדול" ביקשה להתייחס לדבריו של דני אלגרט, אחיו של החטוף איציק אלגרט, שפנה אל נועה ארגמני ודרש ממנה לבטל את נסיעתה לארה"ב עם ראש הממשלה • "אי אפשר לאחד כוחות ואחר כך להתעסק בפוליטיקה?", תהתה

אמש (רביעי) סערו הרוחות בישראל בעקבות דברים שכתב דני אלגרט בחשבון הטוויטר שלו, בו הפציר בנועה ארגמני, ששבה לישראל כזכור במבצע חילוץ הרואי של צה"ל בתחילת חודש יוני האחרון, לבטל את נסיעתה לוושינגטון כחלק ממשלחת ראש הממשלה שצפוי גם לנאום בקונגרס. אלגרט דרש מארגמני לבטל את הסכמתה לחבור לנתניהו וציין כי אם לא תעשה זאת, ימצא עצמו מפגין נגדה. מי שבחרה להתייחס לעניין ולהשמיע את דעתה בנושא הייתה פיינליסטית "האח הגדול" בר כהן.

בר כהן על הריב שהיה לה עם בנה%2C ארכיון

"נועה יקרה, שמי דני אלגרט, אח של איציק אלגרט שחטוף בעזה", נכתב בציוץ המדובר. "שמעתי בצער רב כי הבעת הסכמה לנסוע עם ביבי לארצות הברית. נסיעה עם ביבי משמעותה הכרה בכך שביבי לא אחראי למחדל 7 באוקטובר, ובעצם הוא משתמש בך להצדיק זאת. אני מצפה ממך לפעול לשחרור יתר החטופים או לא להוות מכשול. לצערי, על פי דעתי, חבירה לנסיעה עם ראש הממשלה מחבלת בסיכוי להחזיר את השאר. אנחנו נהיה שם בארצות הברית ונפגין, ובעצם אם את בפמליה שלו, נמצא עצמנו במצב אבסורדי מפגינים נגדך".

על רקע כותרת שציטטה חלק מדבריו של אלגרט, כתבה כהן: "לא שופטת את האבא לרגע. כל מה שיש להם לומר לגיטימי. הכעס, הכאב, הביקורת – הכל לגיטימי. אבל מה זה נותן? זה לא מעכב את המטרה?", שאלה. "לא יודעת, אולי אני לא מבינה כלום, אבל הוא ראש הממשלה, הוא הגורם שאמור להחזיר את החטופים, אז איך זה משרת את המטרה להיות נגדו? למה אי אפשר לאחד כוחות עבור המטרה ואחרי זה להתעסק בפוליטיקה?".

הסטורי של בר כהן, אינסטגרם, צילום: אינסטגרם

מי שהוביל קו תקיף יותר נגד אלגרט היה הראפר יואב אליאסי ("הצל"), שכתב בפוסט שהקדיש לטובת העניין: "נועה, סעי בשלום, תשמיעי את קול החטופים! כל עם ישראל מאחורייך. אל תתני להזויים מלאי השנאה שמוכנים להקריב את יקיריהם בשם שנאת ביבי והימין לבלבל אותך. גאים בך, ומחבקים אותך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...