"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"המציאות הטרגית הגיעה גם אליי": נועה קירל נפרדת מבן דודה

הזמרת ספדה הערב לבן דודה, רס"ל במיל' אורי יעיש, שנהרג בפיגוע בצומת ראם

,עודכן
0השמעה
נועה קירל. צילום: אינסטגרם

נועה קירל שיתפה הערב (שבת) ברשתות החברתיות כי רס"ל אורי יעיש, שנהרג אמש בפיגוע בצומת ראם, הוא בן דודה.

"המציאות הטרגית הגיעה גם אליי ולמשפחתי. גיבור ישראל. העצב ושבר הלב לא פוסקים, אני מחזקת את משפחת יעיש נזכור לעד את אורי. יהיה זכרו ברוך", שיתפה קירל באינסטגרם.

צילום מסך אינסטגרם

אורי בן 27 ממודיעין, לוחם בעזה, היה בדרכו הביתה לסופ״ש. הוא הותיר אחריו הורים, אח ואחות, שירת בפלוגת הסיוע המנהלתי בגדוד 8119, חטיבת ירושלים (16). הלוויתו תתקיים ב-23:00 בחלקה הצבאית בבית העלמין במודיעין.

כאמור,מחבל חמוש הגיע אתמול בסביבות השעה 12:30 ברכב גנוב לתחנת אוטובוס בצומת ראם (מסמיה) ופתח ביריבאמצעות אקדח. זמן קצר אחרי תחילת הירי, אזרח ישראלי שנסע בסמוך לזירת הפיגוע עצר בסמוך לתחנה, יצא מרכבו, ירה לעבר המחבל וניטרל אותו באמצעות נשקו האישי.

האזרח, איש כוחות הביטחון לשעבר, סיפר: "הייתי בצד השני של הכביש, ראיתי אותו יורה ורצתי עם האקדח. הסתערתי לעברו, יריתי מרחוק ואז צמצמתי מרחק אליו. התקדמתי אליו תוך כדי שאני יורה, ואז הגעתי אליו כדי לוודא שהוא מנוטרל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר