"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עולם התרבות התעורר: אופירה אסייג ואירית רחמים נפגשו בתערוכה

הסלבס הגיעו אתמול לפתיחת התערוכה הבינלאומית שנחתה בישראל ומציגה את יצירותיו של ואך גוך • חלק מהחלל יוקדש לעבודות של אמנים מהעוטף ומהדרום שפונו מבתיהם

,עודכן
0השמעה
אופירה אסייג. צילום: שוקה כהן

למרות העוצר של עולם התרבות על ישראל תערוכה בולטת אחת מרימה את ראשה והושקה אמש (שלישי) בביתן 2 אקספו תל אביב. למעלה מ-10 מיליון מבקרים ביותר מחמישים ערים ברחבי העולם זכו לבקר בתערוכה הבינלאומית של ואן גוך שנחתה עכשיו גם בישראל.

בין האורחים שפקדו את ההשקה ניתן היה למצוא את אופירה אסייג, אורנה בנאי, שלי גפני, שירה גוטמן, עומר דרור, יובל מעתוק, מוטי רייף, איציק זוהר, ניקי גולדשטיין, אירית רחמים, מירית גרינברג, פולה בליק, נעמה מריומה, יובל לוי, אורן להב, ליהיא גרינר, בל אגם, סינדי ואלירן דזן, קים מנשרוב, טל מוסרי ועוד.

אורנה בנאי / צילום: שוקה כהן

אירית רחמים / צילום: שוקה כהן

יובל מעתוק / צילום: שוקה כהן

מוטי רייף / צילום: שוקה כהן

מירית גרינברג / צילום: שוקה כהן

בתערוכה יהיה ניתן למצוא את "בית חם" חלל שלם המוקדש כולו לאמנים ישראליים מהעוטף ומהדרום שפונו מבתיהם. את אותם היצירות המוצגות יהיה ניתן לרכוש בתערוכה וכלל ההכנסות יינתנו לאמנים, בנוסף התערוכה תתרום חלק מהכנסותיה לשיקום ופיתוח גלריות והחזרת האומנות לדרום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר