"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כוכבת "האח הגדול" הגישה תלונה במשטרה
בילוי שתכננה רומי גיאור עם חברים בבית קפה השתבש לחלוטין ונגמר בהגשת תלונה • מה קרה שם בדיוק?
רומי גיאור. צילום: מיכה לובטון

כוכבת "האח הגדול" הגישה תלונה במשטרה

בילוי שתכננה רומי גיאור עם חברים בבית קפה השתבש לחלוטין ונגמר בהגשת תלונה • מה קרה שם בדיוק?

,עודכן
0השמעה

חנייה שהסתבכה:סוף שבוע פחות נעים עבר על יוצאת"האח הגדול"רומי גיאור, שישיבה שתכננה עם חברים בבית קפה נגמרה בתלונה במשטרה.

רומי גיאור שומרת חניה,צילום: ללא

גיאור שמרה חנייה לחברה ומנעה מנהג אחר לחנות בה (בניגוד לחוק). בתגובה, הנהג החליט לחנות - וכמעט פגע בה. לאחר דין ודברים, גיאור הזמינה משטרה והגישה תלונה נגד הנהג.

בעברסיפרנו לכםכי גיאור התעוררה בוקר אחד עצבנית במיוחד ובקבוצה של חבריה ללימודים שנה ב' לתקשורת היא כתבה כך: "הבנתי שהיה אישיו עם להעביר סיכומים פה בקבוצה. שלהמון צדיקים פה הייתה בעיה עם להעביר את מה שהם כתבו. בחיים שלי לא שמעתי על התנהגות כזאת, זה פשוט גועל נפש ומגעיל עד רמת הבחילה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו