"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ניסים קורים": אורנה בנאי והחברה בנשיקה לוהטת

לרגל חגיגות יום הולדתה של הזמרת, הקומיקאית והשחקנית הרעיפה עליה אהבה • "אני מרגישה שהגעתי הביתה והבית נקי כמו שאני אוהבת"

,עודכן
0השמעה
אורנה בנאי ועדי כהן. צילום: ניר פקין

בליווי סרטון עם נשיקה לוהטת במיוחד שתועדה במהלך בילוי במסעדה,אורנה בנאיפרסמה אתמול (שבת) פוסט מרגש שהוקדש כולו לבת זוגה, השחקנית והזמרת עדי כהן, לרגל חגיגות יום הולדתה ה-39. בין היתר ציינה בנאי בת ה-57 את פער הגילים בין השתיים, העומד על 18 שנים.

הצצה: אורנה בנאי ב"פגישה עם רוני קובן" (ארכיון)

"כמה את אוהבת ימי הולדת, כמה את אוהבת לאהוב, לחיות, לרוץ, לעוף, לגעת, לגמוע מרחקים. וכמה מזל יש לנו שהתאהבנו. נס", הכריזה בנאי בתחילת דבריה. "את בת 39 היום, ואני כבר בגיל הבינה או התבונה או העמידה, ואת מלמדת אותי כל כך הרבה. על אהבה ותשוקה, על אומץ, על ניצחונות, כישלונות ופחדים, על שגרה, על אמונה. את חכמה וסקסית וטובה ואת מצחיקה אותי. הכי מצחיקה אותי".

View this post on Instagram

A post shared by Orna Banai | אורנה בנאי (@ornabanai)

בהמשך סיפרה בנאי על הפחד מלהתמסר לאהבה שוב, שהושקט על ידי בת זוגה: "כשהכרנו לפני שנתיים וחצי, סיפרתי לעולם שריפאת לי את הלב, שנתת בעיטת וולה לפחד שלי מלהתאהב שוב. אז כן, ניסים קורים. עובדה. אני מרגישה שהגעתי הביתה והבית נקי כמו שאני אוהבת.

"נני, אני רוצה לאחל לך שתמשיכי להתבגר כל כך יפה, שתתפתחי, שתצמחי, שתשירי ותשחקי, שתנצחי את הפחדים, שתאהבי את הפגמים, שתהיי רכה כלפי עצמך, שתאמיני שאת ראויה, שבין סערה לסערה תסכימי לקצת שקט ושתדאגי פחות ותכעסי פחות ושתאפשרי לי לראות אותך ולאהוב אותך. אורנה", חתמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר