"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"חמאס מנהל עכשיו את מדינת ישראל": כוכב "האח הגדול" על עסקת החטופים

בזמן שהרשת החברתית התמלאה בסטוריז מרוגשים על רקע הידיעה על החזרת ילדים ואימהות במסגרת עסקת החטופים, יענקי גולדהבר ביקש להביע דעה שונה • בדבריו הוא מתריע מפני ההשלכות הקשות לדעתו של המתווה שאושר על ידי הממשלה

,עודכן
0השמעה
יענקי מ"האח הגדול" (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

יענקי גולדהבר, יוצא העונה האחרונה של "האח הגדול", עוד קיווה אתמול (שלישי) בשעות הערב כי הדיווחים על עסקת החטופים - שתכלול רק 50 מהשבויים מתוך כל החטופים שנלקחו על ידי חמאס במהלך טבח שבת השחורה - יתבררו כלא נכונים. בשני סטוריז נוקבים שכתב בחשבונו באינסטגרם הוא ביקר את התמורה הנדיבה שמציעה ישראל על כל חטוף, והזהיר מפני מצב של איבוד שליטה ישראלי על המצב.

יענקי תוקע בשופר בצאתו מבית "האח הגדול",צילום: מתוך רשת 13

"אני רק מקווה שעסקת החטופים תכלול את כל החטופים ולא ששוב אנחנו נשחרר להם פי אלף ממה שהם משחררים לנו", כתב גולדהבר. "וחלאס עם החרטא הזאת של ימי הפוגה במלחמה. אנחנו לא מוקד של גמילות חסדים לצורך חימוש של תתי אדם שפלים ובזויים. אנחנו שווים פי מיליארד מהם. אסור להשאיר אפילו חטוף או חטופה אחת אצלם. בלי זה שום עסקה ושום הפסקה. פשוט להמשיך את הלחימה. אסור לנו לתת להם לשלוט בנו. מספיק הם החליטו מתי לפתוח במלחמה. אל לנו לתת להם את ההרגשה שהם גם מחליטים על סיומה".

הסטורי של יענקי,צילום: אינסטגרם

בהמשך הוסיף גולדהבר את חששו מפני הישארות חטופים אחרים בעזה וסיכון חיי חיילים בעקבות הפסקת האש. "הלילה המרטיט שבו החטוף יצטרך להישאר שם כי אותו החליטו לא להחזיר. כל הדברים הללו, חלקם כבר קרו לנו פעם ועוד פעם ועוד פעם ולא למדנו את הלקח. אסור ששוב יקרה אסון! אסור ששוב נסבול! אסור שחיילים ייהרגו חס ושלום בגלל החלטות מטופשות! אסור ללכת כברווזים למטווח! אסור לאבד את התקווה! בואו נחשוב עוד רגע אחד לפני שחוזרים על אותה טעות!".

יענקי גולדהבר,צילום: יניב זוהר, באדיבות רשת 13

בשיחה עם "ישראל היום" הוסיף יענקי: "רוצים לעשות עסקה ולשחרר 50 חטופים. זה דבר טוב. צריך לשחרר 50 חטופים, אבל אז לבוא ולהגיד שעושים סלקציה, את אלו כן ואת אלו לא. כל אחד שהם משחררים, אנחנו משחררים שלושה, ונותנים דלק. הם מורידים אותנו, מנצחים אותנו ומשאירים אותנו עם המכנסיים למטה.

"לא רק שהם ניצחו, הם מחליטים את מי לשחרר וכמה לשחרר ובאיזה יום לשחרר. כמו שהם התחילו את המלחמה, ככה הם מחליטים עלינו גם עכשיו. ואנחנו כמו כבשים מחליטים להקשיב להם. מי שמנהל עכשיו את מדינת ישראל זה חמאס, וזה דבר בעיניי שאסור לתת לו יד. בארבעה-חמישה ימים של הפסקת האש, יש גם שש שעות שאסור לצבא לאסוף מודיעין. הם הולכים להתחמש בשעות האלה, וזה הולך לעלות במחיר של דם חיילינו ואסור לתת לזה יד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר