"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביחד עם יוסף חדאד: החוויה המטלטלת של רוסלנה רודינה

צפו: הדוגמנית ביקשה לתאר את המראות הקשים אליהם נחשפה, כשביקרה בבארי יחד עם הפעיל החברתי וה"מסביר הלאומי" • "אין ספק שלא אשכח את זה לעולם, ובטח שלא נסלח"

,עודכן
0השמעה
רוסלנה רודינה. צילום: משה בן שמחון

הדוגמנית ובת זוגו לשעבר של איל גולןרוסלנה רודינהמתגייסת לעזרה ההסברתית והחברתית, כמו כוכבי ביצה רבים שמנסים לעשות ככל שביכולתם מאז שבת השחורה. בפוסט שהעלתה באינסטגרם, שלווה גם בסרטונים, ביקשה לתאר את החוויה המטלטלת שעברה כשביקרה בבארי יחד עם הפעיל החברתי יוסף חדאד.

View this post on Instagram

A post shared by 𝑹𝑼𝑺𝑳𝑨𝑵𝑨 𝑹𝑶𝑫𝑰𝑵𝑨 𝑶𝑭𝑭𝑰𝑪𝑰𝑨𝑳 (@ruslanarodina)

בין היתר, כתבה את הדברים הבאים: "זה היה יום מטורף. אין לי מילה אחרת לתאר את זה. כל מקבץ הרגשות הציפו אותי היום. נוכחתי לראות ולגלות את הזוועות מקרוב וגם להריח ריח של מוות לראשונה בחיי. זה לא פשוט בכלל.

רוסלנה רודינה,צילום: קוקו

"אבל הכרנו היום גיבורים שממשיכים להילחם יום יום, שעה שעה, ולא מוותרים. אז מי אנחנו שנוותר? מותר להישבר, מותר הכל. אבל הכי חשוב לדעת לאסוף את עצמנו ולהמשיך הלאה עד כמה שניתן. אני רוצה למסור תודה לכל מי שפגשתי היום. זה היה יום עוצמתי ברמות. אין ספק שלא אשכח את זה לעולם, ובטח שלא נסלח. אבל הכי חשוב שיחזירו לנו את החטופים למשפחותיהם כמה שיותר מהר. הנפש מצולקת, זה נכון, אבל יש חיים שצריכים לחיות אותם ואנחנו כאן כדי להישאר ולנצח", חתמה את הפוסט במסר מעצים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר