"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

הקשר בין אוהד בוזגלו לטל הרוש הסתיים - עם חשיפה

הרוש ובוזגלו התחילו את הקשר ביניהם לפני חמישה חודשים, במה שהיא הגדירה כמערכת יחסים רומנטית אך הוא מגדיר כחברות טובה • "היא רצתה להוציא את הרגשות שלה אליי בתקשורת ומבחינתי לא הייתה בעיה", הוא מוסר בתגובה ל"ישראל היום"

,עודכן
0השמעה
אוהד בוזגלו וטל הרוש. צילום: פרטי

פרסום ראשון:אוהד בוזגלווטל הרוש ניתקו את הקשר. הרוש חושפת שלפני ניתוק הקשר נאלצה לעבור הפלה. הרוש ובוזגלו הכירו לפני חמישה חודשים ומאז הופיעו יחד בתקשורת, באירוע מתוקשר וברשתות החברתיות.

אוהד בוזגלו וטל הרוש,צילום: ללא קרדיט

לפני המלחמה גילתה הרוש שהיא בהיריון מבוזגלו ובתיאום החליטו לא להמשיך את ההיריון. ביום חמישי החליטו השניים לסיים את הקשר. הרוש אישרה את הדברים.

אוהד בוזגלו וטל הרוש,צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

אוהד מסר בתגובה: "אני מעולם לא הייתי בזוגיות עם טל הרוש ואמרתי את זה בכל מקום אפשרי. אי אפשר להיפרד ממשהו שהוא לא קיים. אין ולא היה בינינו שום דבר מעבר לחברות. לא היה לי שום הסכם איתה ולא היה לי שום עניין להגדיר איתה את הקשר החברי והספונטני שהיה בינינו.

"היא רצתה להוציא את הרגשות שלה אליי בתקשורת ומבחינתי לא הייתה בעיה. בשבילי היא הייתה חברה טובה ולא יותר וגם את זה תמיד אמרתי. אני בחור פנוי וכולם יודעים את זה. הבחורה היחידה שהייתה בת זוגי הייתה מריה ונפרדנו לפני חודשים ומאז אני רווק. טל עברה הפלה ממש כשהכרנו ועזרתי ותמכתי בה באהבה. מעולם לא הוכח לי שההיריון הוא ממני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר