Loading...

"מתי נלמד?": נטלי דדון נגד הסיוע של צה"ל לעזתים // צילום מסך מתוך אינסטגרם

"אנחנו עם סלחן מדי": נטלי דדון נגד העזרה של חיילי צה"ל לעזתים

לאחר שסרטון שבו נראים חיילים מעניקים סיוע לתושבי הרצועה הפך ויראלי, אושיית הרשת הביעה את זעמה – והחליטה לשתף בכך את עוקביה באינסטגרם • "לא אשכח את החגיגות שלהם ברחובות, מתי נלמד?"

הסוגיה ההומניטרית בעזה קיבלה אתמול (ראשון) דיון ער בקרב רבים מאזרחי מדינת ישראל, כשסרטון שבו נראים חיילי צה"ל מסייעים לתושבים ברצועה התפשט ברחבי הרשת כמו אש בשדה קוצים.

מי שפחות התחברה והתרגשה מהעזרה ההומניטרית הייתה נטלי דדון, ששיתפה את 901 אלף עוקביה באינסטגרם בסטורי נוקב בעניין, אליו צירפה כמובן גם את דעתה בנושא, כשהזכירה את השתתפותם של אזרחים עזתים בטבח שבוצע ב-7 באוקטובר ביישובי עוטף עזה והדרום.

נטלי דדון (ארכיון), צילום: שירן פרץ - יחסי ציבור


דדון שיתפה סטורי של גולשת אחרת, שבו זו העבירה ביקורת על ההחלטה לעזור לעזתם: "לא למדנו כלום אם מביאים להם אפילו טיפת מים אחת! יש 240 חטופים, בהם 30 ילדים ותינוקות, ואתם מביאים להם סיוע הומניטרי, למה?! כדי להראות לעולם?! בושה! אני מתביישת! איפה עניי עירך קודמים? מה נסגר איתנו?".

בתגובה לכך, הביעה אושיית הרשת בת ה-40 הזדהות עם דברי הגולשת, והזכירה לעוקביה הרבים את השמחה שרבים ברשות הפלשתינית הביעו נוכח הטבח: "נוטה להסכים. אנחנו עם סלחן מדי! לא אשכח את החגיגות שלהם ברחובות, את האזרחים שנהרו לקיבוצים אחרי הגל הראשון של חמאס, בזזו, אנסו, השחיתו וחטפו! מתי נלמד?!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...