"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נפיץ: צפו בכוכב הילדים מני ממטרה מצטרף לשירת "שיישרף להם הכפר"
כוכב הילדים המפורסם השתתף בחתונה ושר יחד עם המשתתפים בה את השיר המזוהה עם הימין הפוליטי הקיצוני • בתגובה מטעמו התנצל על התנהגותו
מני ממטרה. צילום: אפרת אשל

נפיץ: צפו בכוכב הילדים מני ממטרה מצטרף לשירת "שיישרף להם הכפר"

כוכב הילדים המפורסם השתתף בחתונה ושר יחד עם המשתתפים בה את השיר המזוהה עם הימין הפוליטי הקיצוני • בתגובה מטעמו התנצל על התנהגותו

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

התנהגות מקוממת של כוכב הילדים המפורסם:מני ממטרההופיע אמש (שני) בחתונה בבית שמש והצטרף לשירת הקהל "שיישרף לכם הכפר". השיר, המזוהה בעיקר עם הימין הפוליטי הקיצוני, מייחל לשריפת הכפרים הערביים.

בסרטון נראה מני כשהוא קופץ ורוקד על הבמה עם הקהל, מקרב את המיקרופון לפיו ושר בקול את מילות השיר.

מני צוקרל (40), התפרסם בשם הבמה "מני ממטרה" ונחשב לאחד מכוכבי הילדים הגדולים ביותר בישראל. הוא גם השתתף בעבר בתוכנית הריאליטי "זוג מנצח" עם אשתו, השחקנית פרלה דנוך.

צוקרל מסר בתגובה: "אני מבקש להתנצל על התבטאות שלי שנאמרה בלהט השמחה ולא ראויה או מאפיינת אותי בשום צורה. למרות שאנחנו בזמן מלחמה, כולכם יודעים ומכירים אותי כאיש של שלום ואני מצטער על הנאמר על אף ולמרות הזוועות שהעם שלי חווה וחווה בימים אלו. ליבי מדמם לנוכח החדשות הקשות שכולנו מקבלים מדי יום וכולי תקווה לימים טובים יותר, לשחרור החטופים ולשלום חיילינו שנלחמים על הבית. חיבוק גדול ולניצחון הרוח הישראלית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...