"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כשבוע אחרי הלידה: שי מיקה חושפת את השם הנבחר לבנה הבכור

זוכת "האח הגדול" ובן זוגה החליטו לגלות לגולשים את השם שבו בחרו לבנם הבכור שנולד לפני כשבוע ימים • "אלוהינו, קיים את הילד הזה לאביו ולאמו", התפללו רגע לפני שציינו את שמו של יורש העצר

,עודכן
0השמעה
שי מיקה. צילום: רונן אקרמן

בפוסט משותף שהעלו היום (חמישי) שי מיקה ובעלה מאור ויצמן שיתפו בני הזוג את עוקביהם ברשת החברתית אינסטגרם בשם הנבחר לבנם הבכור שנולד בשבוע שעברבבית החולים איכילוב שבתל אביב, בעיצומה של מלחמה קשה שבה נתונה ישראל מאז השבעה באוקטובר. כזכור, מיקה נישאה לויצמן בחתונה עתירת מפורסמים לפני כשנתיים.

שי מיקה,צילום: רפי דלויה

"אלוהינו ואלוהי אבותינו, קיים את הילד הזה לאביו ולאמו, וייקרא שמו בישראל אגם שלמה", כתבה מיקה בקצרה על גבי תמונה של יורש העצר עם אביו, מאור ויצמן ברגע פרטי וקטן בביתם. בתמונה שפרסמה שי נראים השניים כשאגם שלמה אוחז בפניו של ויצמן, האב המאושר, שמחייך אליו חיוך רחב ומחזיק בידו הקטנה. לטקסט הוסיפה מיקה אימוג'י של דגל ישראל, ברוח הימים הקשים והמאתגרים שעוברים על המדינה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Shay Mika Weizman‎‏ (@‏‎shaymika‎‏)‎‏

מי שמיהרה לברך את מיקה על חשיפת השם ולהצטרף לעשרות התגובות האוהבות ומחממות הלב שהצטברו בפוסט בתוך דקות ספורות הייתה חברתה הטובה משפיענית הרשת וכוכבת הריאליטי אדל בספלוב. "דודה שלך שרופה, אגם הילד החתיך שלי", כתבה מתחת לפוסט המרגש.

.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר