"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אני לא יכולה לזוז. אין לי כוח לנשום": מה עובר על דיאן שוורץ?
פליטת "האח הגדול" שיתפה את עוקביה במצב רעוע ביותר בו היא נמצאת, שנמשך זמן רב מהרגיל • מה בדיוק קורה שם? כל התשובות בפנים

Loading...

דיאן שוורץ חולה

"אני לא יכולה לזוז. אין לי כוח לנשום": מה עובר על דיאן שוורץ?

פליטת "האח הגדול" שיתפה את עוקביה במצב רעוע ביותר בו היא נמצאת, שנמשך זמן רב מהרגיל • מה בדיוק קורה שם? כל התשובות בפנים

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אמש (רביעי) בשעת לילה מאוחרת,דיאן שוורץפתחה את המצלמה ושיתפה את 276 אלף העוקבים שלה באינסטגרם בחולי המשבש את שגרת חייה בימים האחרונים והותיר אותה חלשה וחסרת אנרגיות.

"מאז שחליתי אני מרגישה שאני לא מצליחה להתאפס על עצמי", שיתפה דיירת "האח הגדול" לשעבר ממיטתה. "כבר החלמתי לכאורה והכל אמור להיות סבבה, אבל לא, ותבינו באיזו רמה", הוסיפה כשהיא מצביעה על הכריות נטולות הציפיות לצידה ומעדכנת שגם את המצעים עליהם היא שוכבת טרם מצאה את הכוח להחליף.

דיאן שוורץ מ"האח הגדול" במהלך ראיון לחדשות 13, צילום: רשת 13

"לא נעים לי להגיד כמה ימים כבר אני ישנה בלי מצעים. אני לא יכולה לזוז. אין לי כוח לנשום. אתמול כשהעליתי שאני חולה, כמות ההודעות מאנשים שחולים או היו חולים הייתה לא הגיונית. שאלו אותי אם עשיתי בדיקת קורונה ואמרתי שכן ויצא שלילי. סיפרו לי קונספירציות, כמות לא הגיונית של קונספירציות, שהקורונה הזו (הכוונה לזן החדש שהתפרץ, ע"ח) לא עולה בבדיקות וזה לקראת הסוף ובגלל זה כואב לי הגוף.

דיאן שוורץ, צילום: רן יחזקאל

"גם אין את מי להאשים יותר כי מרקורי כבר לא בנסיגה", הוסיפה בציניות. "כדי שתבינו באיזה מצב גרוע אני, אם יניב (המנהל שלה בסוכנות, ע"ח) לא היה רב איתי בבוקר על זה שאני בלתי נסבלת ולא שולחת לו אודישן מצולם שהייתי צריכה לשלוח, הייתי נשארת במיטה שלי לא מקולחת, אז תודה רבה ליניב שבזכותו התקלחתי", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...