"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"סתיו חיבקה אותי והייתה שם בשבילי כשדיירים אחרים ראו והתעלמו"
שיר צרפתי, שהודחה בחודש שעבר מבית "האח הגדול", מקפידה בכל הזדמנות להדגיש את תמיכתה בפיינליסטית סתיו קצין • בסשן שאלות ותשובות שערכה היא הסבירה מהי הסיבה המרכזית לכך

Loading...

שיר צרפתי על סתיו קצין

"סתיו חיבקה אותי והייתה שם בשבילי כשדיירים אחרים ראו והתעלמו"

שיר צרפתי, שהודחה בחודש שעבר מבית "האח הגדול", מקפידה בכל הזדמנות להדגיש את תמיכתה בפיינליסטית סתיו קצין • בסשן שאלות ותשובות שערכה היא הסבירה מהי הסיבה המרכזית לכך

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שיר צרפתי מביעה בימים אלה תמיכה נלהבת ויוצאת דופן במתמודדת הבולטת ב"האח הגדול" סתיו קצין. אמש (רביעי) במהלך סשן שאלות ותשובות שערכה צרפתי עם עוקביה ברשת החברתית אינסטגרם היא גילתה מי היא מעדיפה שישב לצידה של סתיו ברגע ההכרזה על הזוכה של העונה, עקצה את הדיירים הוותיקים וגם התעלמה לחלוטין מפיינליסט אחד כשביקשה מהגולשים לשתף אותה מי לדעתם ינצח וייקח מיליון שקלים הביתה.

שיר צרפתי, צילום: רן יחזקאל

"מה אהבת כל כך בסתיו?", ביקשו לדעת. "אז יש המון דברים שאני אוהבת אצל סתיו, אבל אני אגיד לכם מה בעיקר אני אוהבת אצלה. זה שלא משנה מה קורה, היא אנושית. אם היא תראה בן אדם בוכה, בן אדם עצוב, היא ישר תיגש אליו, היא ישר תדאג, היא ישר תדע לחבק והיו לי המון סיטואציות שהייתי לבד ובכיתי, ולא משנה גם אם רבנו לפני שנייה, היא הייתה באה, היא הייתה מחבקת, היא ממש הייתה שם בשבילי בזמן שהיו דיירים שפשוט ראו והתעלמו מזה. זה מה שאני הכי אוהבת אצלה".

סתיו קצין, צילום: אורן בן חקון

באחד מהסטוריז צרפתי הפכה את הסדר והפנתה קושיה לעוקביה. "אז מי הזוכה של העונה?", ביקשה לדעת כשהיא מאפשרת רק ארבע אופציות: סתיו, יענקי, יובל מעתוק, ושניר, ומתעלמת מנוכחותו של ליאל קוצרי בגמר.

"מי את רוצה שישב אחרון על הספה עם סתיו?", הסתקרנו הגולשים. "יענקי", השיבה צרפתי בקצרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...