פיגוע הדריסה במחסום מכבים שגבה את חייו של ישראלי אחד וגרם לפציעתם של שלושה חיילים לא הפתיע במיוחד את המפורסמים שמיהרו היום (חמישי) לבטא את מורת רוחם נוכח המצב הביטחוני המעורער והמדאיג בתקופה האחרונה, שמלווה לעניות דעתם באדישות שאותה מפגינה החברה הישראלית כלפי האירועים. חלקם אף הביעו כעס על ניסוחי כותרות באתרי חדשות שדיווחו על פעולת הטרור.
"הוא לא נהרג, הוא נרצח", התקוממה הזמרת נרקיס נוכח כותרת שדיווחה על הפיגוע באחד מאתרי החדשות. גם העיתונאי חנוך דאום ביקש לתקן כותרת שדיווחה על "דריסה": "לא דריסה, אלא פיגוע דריסה. לא נהג אלא מחבל", הבהיר ושאל "עד מתי?".
הדוגמנית רוסלנה רודינה התייחסה לפיגוע הקשה וכתבה: "להתחיל את היום ככה. מבאס, עצוב, מרתיח. כבר אין מילים לתאר את המצב הזוועתי שנוצר כאן במדינה". גם כוכבת "הישרדות" ספיר קשתי זעמה: "פשוט סיוט! לכתוב כל פעם מחדש משהו שהפך להיות לצערי חלק מהשגרה הכי כואבת בעולם. עוד פיגוע ועוד פיגוע. כל פעם מחדש זה פשוט מרסק. מרסק עוד משפחה ועוד אנשים, לוקח מלאכים מדהימים שבסך הכל מנסים להגן על המדינה או מלאכים שפשוט היו במקום ובזמן הלא נכונים".
השחקן ישראל אטיאס התייחס גם הוא לאירוע הטרור. "פיתחנו כבר אדישות כחברה. פיגוע רודף פיגוע כחלק מהשגרה שלנו. ברווזים במטווח", ביקר. "כמה עוד אפשר?", תהתה פאני בוזגלו. "יהי זכרו ברוך, בוקר נורא", נחרדה אדל בספלוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו