"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכבת "חתונמי" עוזבת: "זה הזמן לקום וללכת"

לאחר שעזבה את אזור המרכז ועברה להתגורר בזכרון יעקב, מעין דורי שיתפה את עוקביה בהחלטה חשובה שקיבלה בעקבות קשיים שחוותה

,עודכן
0השמעה
פותחת את הלב. מעין דורי ב"חתונה ממבט ראשון". צילום: לירון סער

אתמול (שלישי) מעין דורי, כוכבת העונה הקודמת של"חתונה ממבט ראשון", פתחה מצלמה לשידור לייב עם 51 אלף עוקביה באינסטגרם ושיתפה אותם בהחלטה מפתיעה: חצי שנה בלבד אחרי שהחליטה לעזוב את תל אביב ולעבור לזכרון יעקב, היא שוב אורזת מזוודות וחוזרת למרכז.

מעין דורי ב"החופרת" (ארכיון)

דורי סיפרה שלמרות שהמגורים בזכרון פתחו עבורה עולמות אחרים ושונים והיא למדה על עצמה המון במובן האישי וגם הזוגי, המרחק מהמרכז הכריע אותה בסופו של דבר אחרי שמצאה את עצמה מבלה שעות ארוכות בנסיעות ובפקקים.

המעבר למרכז, כך שיתפה דורי, יקרה ממש בשבועות הקרובים, כשהיא מתעתדת גם להתחיל בלימודי תואר שני בבצלאל בקרוב, מה שמבחינתה, כך הוסיפה, היה גורם חשוב בהחלטה לשוב לתל אביב.

מעין דורי,צילום: קשת 12

דורי סיפרה כי מבחינתה מדובר במסע גדילה והתפתחות מופלא גם אם היה קצר, בו זכתה להכיר חברים ומרחבים חדשים ולעבוד על עצמה ועל חששות שהיו לה והזמינה לסיום את עוקביה להעיז ולצאת מאזור הנוחות שלהם בדיוק כפי שהיא עשתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר