"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ערוץ תעמולה של משטר דיקטטורי": אביב גפן נגד בן גביר

אחרי שהשר קרא "להחרים את המחרימים" וטען כי ערוץ 14 מייצג את דעתו של רוב העם, הזמר והיוצר הגיב: "מעולם לא היית חזק בנתונים, ניפגש בבחירות הבאות"

,עודכן
0השמעה
איתמר בן גביר, אביב גפן. צילום: אורן בן חקון, גדעון מרקוביץ'

סערת הפרסום בערוץ 14ממשיכה לייצר כותרות. אתמול (שלישי) היה זה השר בן גביר שקרא להחרים את החברות המחרימות, והיום הזמר והיוצר אביב גפן בוחר להתייחס לדבריו של השר.

״שוטר הדף אותי בלי סיבה״: אביב גפן מגיב למעצר (ארכיון)

בציוץ שפרסם אתמול בן גביר כתב כי "צריך להפסיק את התופעה המגונה בה חברות פרטיות שמתפרנסות על ידי כלל הציבור מחרימות את ערוץ 14 שמייצג את דעתו של רוב העם. הציבור צריך להפסיק לפרנס חברות מחרימות. מי שמחרים מוחרם".

צריך להפסיק את התופעה המגונה בה חברות פרטיות שמתפרנסות על ידי כלל הציבור ומחרימות את ערוץ 14 שמייצג את דעתו של רוב העם. אי אפשר להתפרנס מציבור ובו בזמן להחרים אותו. הציבור צריך להפסיק לפרנס חברות מחרימות. מי שמחרים - מוחרם.

— איתמר בן גביר (@itamarbengvir)August 1, 2023

היום אביב גפן השיב לבן גביר בחשבון הטוויטר שלו: "רוב העם לא צופה בערוץ 14, אבל אתה מעולם לא היית חזק בנתונים" עקץ. "ערוץ 14 הוא ערוץ תעמולה למשטר שרוב העם לא רוצה, לא ימין משמאל", קבע נחרצות. "המפרסמים מקדמים שם קיטוב, שסע בעם, ושנאת האחר. לכל אורך ההיסטוריה במשטרים דיקטטורים היו ערוצים מסוג זה. ניפגש בבחירות הבאות".

כזכור, תחילת האירוע בתוכנית "הפטריוטים", אז ארי שמאי קרא לשחרר את רוצח ראש הממשלה יצחק רבין - וזכה למחיאות כפיים מהקהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר