כוכבת "חתונמי": "לא מנקרת עיניים, מתנצלת אם מישהו נפגע"

משתתפת העונה הקודמת של התוכנית, מאי שכטר, הודתה בחשש שלה לשתף בזוגיות ובאהבה שלה ושל משה ששודך לה בתוכנית

מאי ומשה. צילום: מתוך "חתונה ממבט ראשון", קשת 12

משתתפת העונה הקודמת של "חתונה ממבט ראשון", מאי שכטר הודתה אתמול (שלישי) בפני עוקביה באינסטגרם בחשש שלה כשהיא משתפת בזוגיות ובאהבה שלה ושל משה מהפחד שזה ייגע לחלק מעוקביה בנקודה רגישה, או שזה יתפרש כניקור עיניים.

מאי ומשה מגיבים לאחר ההחלטה (ארכיון)

"בא לי לשתף משהו בלי לשקול מילים יותר מדי", פתחה את הסטורי. "אני לא יודעת איך זה יתפרש אבל אני מקווה שהלב שלי ישתקף החוצה. אני לא בן אדם שמנקר עיניים", ביקשה להבהיר. "אני מאוד מנסה להזדהות כמה שיותר וכמובן שאי אפשר להזדהות עם כל אדם כי לכל אחד יש את המסע והחוויות שלו, אבל אני רוצה להגיד שאם אני לוחצת על נקודות רגישות עבור מישהו מהעוקבים שלי, אז אני מתנצלת".

מאי ומשה, צילום: משה בן שמחון

"אף אחד לא אמר לי שום דבר על זה", הדגישה, "אבל אני מרגישה את הצורך להגיד שאני מחזיקה אמונה שלמה עבור כל מי שמחפש (זוגיות, ע"ח). אני באמת מאמינה שכל הטוב יגיע אליכם ומאחלת לכם את זה מכל הלב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר