"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אם העבודה של בעלי הייתה יכולה להתקיים במדינה אחרת, כבר מזמן הייתי עוזבת"

הימים הסוערים שעוברים על המדינה בצל העברת אישור החוק לביטול עילת הסבירות הוציאו מבת זוגו של דודו אהרון וידוי מפתיע וכעוס במיוחד • כעבור זמן מה היא מחקה את הדברים, אבל אנחנו הספקנו לראות

יוסי דלאל מתמחה בעדכונים מהשטח, תגובות ברשתות החברתיות וסיפורים שמאחורי הכותרות
, עודכן
0השמעה
דודו אהרון , קוקו
דודו אהרון. צילום: קוקו

מי שעוקב אחרי תכניה באינסטגרם של נטלי לוי-אהרון, אשתו ואם שתי בנותיו של הזמר דודו אהרון, לא יכול לטעות לגבי דעותיה הימניות הנחרצות שהיא מקפידה להביע שם. אמש (שלישי) בשעת לילה מאוחרת, ככל הנראה בעקבות האירועים הדרמטיים האחרונים שהתרחשו במדינה בצל חקיקת ביטול עילת הסבירות, לוי-אהרון החליטה לשתף בתחושותיה, וסיפרה לעוקביה על רצונה העז לעזוב את המדינה.

דודו אהרון & זהבה בן - לא רוצה להתחתן

עוד לפני הסטורי הטעון והנפיץ של נטלי נגד המדינה, היא העלתה את דעתה על משך זמן מהדורת החדשות בערוצי הטלוויזיה. "אני אימא. אני אוהבת ללכת לישון מוקדם. למה הטלוויזיה מתחילה ב-21:30?! בואו נצמצם את 'החדשות' (שעדיף לכולנו לא לראות) ונקדים את התוכניות ל-20:30!", הציעה. בהמשך הוסיפה, בעקבות תמיכה שקיבלה על דבריה מצד גולשת: "די כבר, החיים קצרים, בואו נקליל את החיים פה!".

בהמשך הערב חשפה לוי-אהרון את דעתה על המדינה. "כל מי ששאל על דעתי הפוליטית ועדיין לא יודע, אני אסכם את זה ככה: אם העבודה של בעלי הייתה יכולה להתקיים במדינה אחרת בעולם, כבר מזמן הייתי עוזבת את המדינה הזאת. עם כמה חברים ומשפחה כמובן, אבל חד משמעית עוזבת. וזהו. לילה טוב", חתמה. את הסטורי מחקה לוי-אהרון לאחר זמן מה.

View this post on Instagram

A post shared by Natalie Levi Aharon (@natalie_levi_aharon)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר