"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מאיה ורטהיימר: "אני מכירה את המערכת מבפנים, השתן עלה להם לראש"
מגישת הטלוויזיה והפרזנטורית עודדה את עוקביה לצאת לרחוב ולהפגין נגד הרפורמה המשפטית וצמצום עילת הסבירות • "תראו באיזה מצב אנחנו"
מאיה ורטהיימר. צילום: גיל קרמר

מאיה ורטהיימר: "אני מכירה את המערכת מבפנים, השתן עלה להם לראש"

מגישת הטלוויזיה והפרזנטורית עודדה את עוקביה לצאת לרחוב ולהפגין נגד הרפורמה המשפטית וצמצום עילת הסבירות • "תראו באיזה מצב אנחנו"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאיה ורטהיימרכבר לא צריכה לשמור על איפוק מתוקף תפקידה המחייב כאשת קונסול ישראל בניו יורק, והיום (שלישי) היא החליטה להפשיל שרוולים ולתקוף את חברי הכנסת מטעם הקואליציה על כוונתם לצמצם את עילת הסבירות. "הכוח משכר אותם", טענה כמי שלדבריה מכירה את המערכת הפוליטית מקרוב.

"לא יכולה להסתכל על עצמי"%3A פאדיחת הטיפוח של מאיה ורטהיימר (ארכיון)

"צאו להפגין!", הפצירה ורטהיימר בעוקביה על רקע תמונה מאחת ההפגנות שהתקיימו בעבר ברחוב קפלן בתל אביב. "לפני שאני מקבלת פה קללות. תקשיבו, אני מכירה את המערכת מבפנים. יש לא מעט פוליטיקאים שהשתן עלה להם לראש והכוח משכר אותם".

מתוך האינסטגרם של ורטהיימר,

בהמשך טענה כי גם הימין אינו מרוצה מהמצב. "זה בסדר, הם לא מושלמים, הם בחרו בפוזיציה הזו גם בשביל הכוח, אבל הוא צריך להיות מוגבל. וכל אלה שאמרו 'מה כבר יכול להיות?', הנה תראו איזו ממשלה (גם לימין גנבו את הממשלה). זה משהו קיצוני שיוצר קרע בעם שלנו! תראו באיזה מצב אנחנו", הזדעקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...