"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אנסקי במקום גוטמן
בשבועות הקרובים הבשלנית היפה תשכים קום • וגם: שם מקורי לבת של מיכל אמדורסקי
גוטמן // צילום: דודי חסון // גוטמן

אנסקי במקום גוטמן

בשבועות הקרובים הבשלנית היפה תשכים קום • וגם: שם מקורי לבת של מיכל אמדורסקי

ערן סויסה
, עודכן

מיכל אנסקילא נחה לרגע. רגע אחרי גמר "מאסטר שף VIP" וצילומי קמפיין חדש, היא תיכנס לנעליה המעוצבות של מגישת תוכנית הבוקרגלית גוטמן, ותגיש במקומה את תוכנית "הבוקר של קשת" במהלך חול המועד פסח. גוטמן, למקרה שתהיתם, תנפוש בזמן הזה במלדיביים עם בן זוגהיגאל אהובי.

בקרוב גם לאור יום. מיכל אנסקי חרוצה // צילום: שוקה כהן

• • •

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אמדורסקי משתחררת. מיכל אמדורסקיהשתחררה אתמול מבית החולים איכילוב, שם ילדה בתחילת השבוע את הבת המשותפת הראשונה לה ולבעלהג'פרי ישי. עבור אמדורסקי זו הבת השלישית - השתיים הראשונות הן מבעלה לשעבראסף אמדורסקי- ואילו עבור ג'פרי מדובר בילד הרביעי. שמה של התינוקת הואארייה.

מיכל וג'פרי // צילום: שוקה כהן

• • •

ליהוק אנונימי.שינויים בריאליטי הג'ונגלים של קשת, "אמזונס": בהפקה החליטו לוותר על ליהוק VIP וללהק משתתפים אנונימיים.

• • •

אין כניסה לירדנה.ירדנה ארזינסעה להופעה בפרדס חנה. בניסיון למצוא את כניסת האמנים להיכל התרבות המקומי טעה הנהג ונכנס באין כניסה.

שוטרים שהיו במקום עיכבו את הוואן עם ארזי בתוכו במשך ארבעים דקות, ואפילו הילת הכוכבת לא חילצה אותם מדו"ח.

ארזי, לא יכולת לשיר להם משהו?

"שוטרי פרדס חנה הם אנשים קשוחים. כמעט איחרנו להופעה".

למדת לקח?

"להופעה בזאפה הרצליה אני אסע עם בעלי. יש עלי אחריות כבדה כי אילנית מתארחת אצלי אז אני לא יכולה לקחת סיכונים".

• • •

צרפתי ל"סיפור הפרברים".צדי צרפתיחוזר לקאמרי: אחרי ההצלחה הגדולה של ״קזבלן״, הבמאי המוערך יחזור בקרוב לתיאטרון ושם יביים את המחזמר ״סיפור הפרברים״.

סקאזי מתאושש.עבר לא מעט זמן מאז הפרידה של סקאזי ובת זוגו אווה לימסוב ונראה שהוא מסתדר לא רע. אמש הוא נראה קרוב לבלונדינית נאה ואנונימית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...