"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קים וקלואי בארץ הקודש

השמועות סביב הביקור של האחיות המפורסמות בעולם ממשיכות להתפשט

,עודכן
קים קרדשיאן. צילום: צילום: רויטרס

הקרדשיאנס נחתו בישראל:האחיות המפורסמות בעולם, קים וקלואי קרדשיאן, עושות את צעדיהן על אדמת ארץ הקודש. סיבת הביקור עדיין מסתמנת כתעלומה עםשלל הערכות והשערות.

צילום: זוהר קליגמן, רויטרס

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

השתיים נחתו בשעות הבוקר במטוס פרטי בשדה התעופה בן גוריון, שם יצאו בשער מצדה השמור ליציאת אחמ״ים. מאחר ומדובר בביקור פרטי, השמועות לגבי ההרכב שצפוי להגיע והזמן משתנה מעת לעת. יחד השתיים הגיע גם בעלה של קרדשיאן, הראפר קניה ווסט.

כוכבות הרשת והריאליטי טראש ילונו באחד מבתי המלון בירושלים והן צפויות לבקר במקומות הקדושים, מה שאומר שיש סיכוי לא קטן ששלושים מיליון העוקבים של קים יקבלו בימים הקרובים תמונה שלה על רקע הכותל המערבי. לאחרונה דווח כי קלואי רכשה דירה בתל אביב ויתכן כי גם תבקר בה.

קים, במהלך סיור במוזיאון השואה הארמנית /// צילום: אי. אף. פי

מי שצפוי לעבוד הרבה מאוד בימים הקרובים הם צלמי הפפרצי שבעשרים וארבע השעות האחרונות הגיעו פעמיים אל שדה התעופה, אך בשלב זה חזרו בידיים ריקות. השתיים יגיעו היישר מטיול בארמניה שם ביקרו במוזיאון השואה הארמנית ונפגשו עם ראש הממשלה המקומי. עבורן מדובר בביקור ראשון בארץ, שייתכן שאף יתועד עבור הסדרה של השתיים בערוץ E, והן צפויות לשהות כאן ימים ספורים שבהם תשמעו עליהן לא מעט.

הפפראצי בארמניה יצאו מסופקים /// צילום: אי. אף. פי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר