"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בחודשי היריון מתקדמים: מעיין אדם התרסקה במדרגות
מגישת הטלוויזיה שיתפה ברגעים מבהילים במיוחד, שהתרחשו בזמן שעלתה לקומה השנייה בביתה עם שקיות בידה ונפלה במדרגות • זאת - כשהיא נמצאת בחודשים מתקדמים מאוד בהריונה הראשון
מעיין אדם בתקופת ההיריון| צילום: אור גפן

בחודשי היריון מתקדמים: מעיין אדם התרסקה במדרגות

מגישת הטלוויזיה שיתפה ברגעים מבהילים במיוחד, שהתרחשו בזמן שעלתה לקומה השנייה בביתה עם שקיות בידה ונפלה במדרגות • זאת - כשהיא נמצאת בחודשים מתקדמים מאוד בהריונה הראשון

,עודכן
0השמעה

מעיין אדם, שנמצאת שבועות בודדים בלבד מרגע הלידה המרגשת הצפויה של בתה הבכורה, חוותה אמש (ראשון) בשעות הערב רגעי דרמה מפחידים במיוחד, כשהתרסקה במדרגות ביתה.

בסטורי דומע שהעלתה לאינסטגרם, היא ביקשה לחלוק עם הגולשים בהרגשה הקשה שאחרי הפגיעה הפיזית.

"רגע אחרי שכולם יצאו מהבית, עליתי למעלה עם מיליון שקיות בידיים, שהסתבכו לי ברגליים - והתרסקתי במדרגות", סיפרה אדם על רקע תמונה של עינה הדומעת. "במזל, וגם בזכות הכושר והכוח שלי, הצלחתי לבלום עם הידיים והרגליים", סיפרה. "דפקתי את הברכיים בעוצמה במדרגה, אבל שמרתי על הבטן שלא נפגעה בכלל", הדגישה. "ובכל זאת בכיתי רבע שעה מרוב שנבהלתי ממה שיכול היה לקרות", חלקה בתחושותיה.

מעיין אדם,צילום: אריק סולטן

"פרופסור יוגב הזהיר אותי אלף פעמים: 'רק חבלה וחוסר בטיחות יכולים לשבש לנו את ההיריון עכשיו, אז תקפידי עליהם במיליון אחוזים'", ציטטה את דברי המומחה. "אני משתפת כדי שתיזהרו, תסתכלו ותחשבו כל צעד. אני לא הקפדתי במיליון אחוזים, וכמעט פגעתי ביקר לי מכל", ביקשה להעביר מסר חשוב מבחינתה.

דקות ספורות לאחר מכן העלתה אדם תמונה עם חיוך, בתגובה כללית להודעות המודאגות שככל הנראה קיבלה מעוקביה. "לא לדאוג, אני בסדר! בתכל'ס לא קרה כלום חוץ מפאניקה", הבהירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו