"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טום אביב נגד "האח הגדול": "מפעל שמייצר פצועי נפש"
השף ממשיך לירות חיצים, כשהפעם על הכוונת שלו תוכנית הדגל של רשת 13 • במילים תקיפות במיוחד, הוא הסביר לגולשת שביקשה את עצתו למה כדאי לה לוותר על אודישן לריאליטי המצליח
טום אביב | צילום: רונן אקרמן

טום אביב נגד "האח הגדול": "מפעל שמייצר פצועי נפש"

השף ממשיך לירות חיצים, כשהפעם על הכוונת שלו תוכנית הדגל של רשת 13 • במילים תקיפות במיוחד, הוא הסביר לגולשת שביקשה את עצתו למה כדאי לה לוותר על אודישן לריאליטי המצליח

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טום אביבממשיך בכל הכוח לשחרר את חרצובות לשונו, ואחרי שיצא בסוף השבוע האחרון נגד משפיעני רשת שמעניקים המלצות למסעדות ומתכונים, הוא פרסם אמש (ראשון) סטורי שאליו צירף צילום מסך של תשובה שהעניק לעוקבת שביקשה ממנו עצה לפני אודישן ל"האח הגדול" בהודעה פרטית. אביב, כמו אביב, לא חסך במילים קשות נגד הפורמט.

תקוה גדעון נגד טום אביב: "לא מחלקים לאנשים בוקס לפנים סתם ככה"

טום אביב, צילום: רונן אקרמן

"נשאלתי על טיפ לאודישן ל'האח הגדול'", הכריז אביב בכותרת לצילום המסך שפרסם. "הכי חשוב! זה לא ללכת לאודישן של תוכנית הפח הזאת", פסק. "אין לה זכות קיום, והיא צריכה להיכחד מהעולם. מפעל שמייצר פצועי נפש ופוסט-טראומטיים שכאילו היו בלבנון השנייה", ערך השוואה מצמררת. "אנשים הזויים, שבסוף מוצאים עצמם מקוששים שקלים בהשקות של מוצר שרק השטן משתמש בהם, עד שנעלמים כליל" העליב.

"ועכשיו, תגידי לי שזה ניסוי ושאת רוצה ללמוד בעצמך. היכנסי יומיים לאבו כביר, זה יהיה שיעור יותר מעניין מלהיות כלואה באולפן שנראה כמו בית ולריב על קופסאות קורנפלקס אלופים עם עורך דין מובטל, פנסיונרית שנתפסת כאימא של הבית וזמר בפוטנציה שלא התקבל ל'הכוכב הבא'", המשיך. "קחי שעה כל יום שתהיי בכור המצרף הזה, תתנדבי בה. וזה הטיפ שלי לאודישן מוצלח", כתב לסיום.

טום אביב, צילום: קוקו

"וואו, זה אחד הטובים שלי. אני חייב להעלות לסטורי", הוסיף בהודעה נוספת ששלח לאותה גולשת. "בגדול אני מאוד בעד. לטיפים נוספים בכל נושא, אצלי בפרטי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...