בית "האח הגדול" | צילום: אורן בן חקון

כוכב "האח הגדול" מוציא ספר

אחד הזוכים הבולטים בתולדות תוכנית הריאליטי המצליחה, חושף כי הוא עובד על ספר חדש, בו הוא יספר על ההתמודדות עם המעבר מאנונימיות לחיים תחת העין הציבורית

אביחי אוחנה, אחד הזוכים הבולטים ביותר בתולדות ״האח הגדול״, מכריז כי הוא עובד על ספר חדש.

״אני, שנעלמתי תקופה מכל המדיות, לא שאני כזה פעיל גדול על כל מקרה, נרגש לשתף במשהו שהרבה זמן כבר אני עובד עליו״, הוא חלק עם עוקביו בפוסט שפרסם.

״בעידן של רשתות חברתיות תפיסת העצמי קצת נעלמת לנו והקרב על תשומת לב רק הולך ונהיה גדול ומכוער יותר . לכן מהמקום שלי, בדרך יפה וקצת משעשעת, שמח להודיע על ספר חדש שאני עובד עליו תקופה ויצא בקרוב.

"אז מי שמכיר אותי ומי שלא, בספר אני הולך לחשוף מנקודת המבט שלי איך זה להפוך מאנונימי למפורסם בן לילה והאם זה שווה את זה ואיך זה נראה מהצד השני, ההצלחות הנפילות ומה שביניהם. בנוסף, אם במקרה כבר הגעתם לריאליטי, טיפים איך לעשות את זה ולא להישאב פנימה״.

כזכור, אוחנה ניהל מערכת יחסים ארוכה עם מעין אשכנזי אותה הכיר בבית האח ומאז הפרידה נעלם. כעת, כאמור, הוא צפוי לחזור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...