"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טום אביב נגד תום חיימוב: "מקדם את הזבל שלו על חשבון אחרים"
פליט הריאליטי העלה סרטון טיקטוק עם רמזים כביכול לאקסית גל גברעם • מי שממש לא אהב את זה הוא אקס אחר של גברעם, השף הנודע, שתקף אותו על כך בחריפות
תום חיימוב | צילום: כפיר זיו
לאחר הראיון ב"ישראל היום"

טום אביב נגד תום חיימוב: "מקדם את הזבל שלו על חשבון אחרים"

פליט הריאליטי העלה סרטון טיקטוק עם רמזים כביכול לאקסית גל גברעם • מי שממש לא אהב את זה הוא אקס אחר של גברעם, השף הנודע, שתקף אותו על כך בחריפות

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קרב האקסים שממאן להסתיים:אמש, בעוד סיבוב של התנצחות, בפעם המי יודע כמה, הביע השף טום אביב את דעתו הנחרצת והלא מחמיאה על פליט הריאליטי והאקס של האקסית שלו,תום חיימוב, שיצר סרטון טיקטוק עם הכותרת "דברים שאתה לא רוצה שהאקסית שלך תדע", כשבהמשכו חלק דוגמאות: "שאתה לא סובל את אמא שלה", "מה החברים שלך באמת חשבו עליה". הדברים הקשים שכתב אביב מגיעים אחרי ריאיון שהעניק חיימוב ל"ישראל היום", שבו סיפר על התנהלותו של אביב - ששלח, לדבריו, הודעות לבת זוגו דאז, גל גברעם, כששמע שהשניים מצויים במשבר.

תום חיימוב בעקיצה לגל גברעם%3F

"ואני שואל למה 'עורך דין', פליט ריאליטי, וואנבי די ג'יי, צריך לקדם את הזבל שלו על חשבון אחרים", כתב השף בתחילת דבריו הנוקבים. "למה להתבכיין בכתבה, ואז לסובב את הסכין? אתה לא עורך דין, בעל עסקים, ולא באמת עושה מוזיקה", זלזל. "חמש עשרה השניות נגמרו, אח. עוד השקה של כספומט בצומת בילו לא תשנה כלום. תתקדם, איש שפל", כתב אביב בכעס בהתייחסותו לסרטון הטיקטוק המדובר שהעלה חיימוב באותו היום, ולהתנהלותו התקשורתית בזמן האחרון.

בהמשך, דקות לאחר מכן, הוסיף אביב סטורי נוסף. "יש אנשים יוצרים, בונים, עובדים. מוצלחים. ויש אקסים של...תבחרו נכון", ביקש להעביר מסר לעוקביו בעקיצה כואבת לתום.

טום אביב, צילום: רונן אקרמן

נציין כי תום חיימוב, שתקלט אמש במסיבת יום ההולדת של הזמרת נרקיס באותם רגעים שבהם עלה הסטורי, שידר עסקים כרגיל, ואף העלה סדרת סטוריז ארוכה במיוחד משלו שבה הוא תיעד את עצמו יחד עם נרקיס, באווירה שמחה כשהם שרים, צוחקים, ורוקדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...