לוחיות לבנות. בובליל | צילום: מאיה באומל בירגר

"פחד מוות": עינב בובליל כמעט נכנסה בטעות לרמאללה

פליטת הריאליטי ואושיית הרשת נסעה לאפר כלה כחלק מעבודתה, טעתה בדרכה ומצאה עצמה בפאתי העיר הפלשתינית • בסטורי שהעלתה אחרי הדרמה, היא סיפרה על החרדה והפחד ברגעי אי הוודאות

מסתבר שיש דברים גרועים יותר מלמצוא עוף בתוך הפסטה. עינב בובליל פרסמה אתמול (רביעי) סדרת סטוריז באינסטגרם, ובהם ביקשה לשתף את 263 אלף עוקביה ברגעי הדרמה הגדולים שהתרגשו עליה כשכמעט נכנסה בטעות עם רכבה לרמאללה, בדרכה לאפר כלה בירושלים.

כשהיא עוד נסערת, חלקה בובליל באימה שאחזה בה בדקות הארוכות שבהן הסתבכה בדרכים וחששה לחייה. לסוף הטוב של הסיפור תרמו שוטרים אדיבים שסייעו לכוכבת, ולהם הכירה תודה ברשת.

עינב בובליל לאחר הדרמה

"אתן לא מבינות איזה יום היה לי היום, אתן לא מבינות מה עבר עליי", אמרה עינב בפתח דבריה המוסרטים. "הייתה לי כלה בבוקר באריאל, ואז הייתה לי כלה בירושלים. אז אני והודיה העובדת שאיתי שמנו ווייז ונסענו", סיפרה. "פתאום לאן זה לוקח אותי? ליד רמאללה, ליד חיזמה. הכל שלטים בערבית. אתן לא רואות לוחיות רישוי צהובות, רק לבנות", המשיכה לתאר. "התקשרתי למשטרה, שעה הם היו איתי על הקו. אין חמודים כאלה, זה הזמן לפרגן למשטרת ישראל. אמרו לי 'אל תדאגי' והסבירו לי לאן לנסוע", פירטה.

"פחדתי פחד מוות מוות מוות. אני בהיריון ואני מפחדת. פחדתי שאני אכנס בטעות לאיזה כפר ערבי, ואני לא מכירה שם כלום. מפחיד, דפיקות לב, התקף חרדה. בקיצור אתן לא מבינות מה עברתי היום", חלקה עם העוקבות. לאחר מכן שבה והודתה למשטרת ישראל, שלדבריה גם הציעו לשלוח ניידת שתלווה אותה לחוף מבטחים. "אין דברים כאלה, שאפו אחד גדול", פרגנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...