תקוה גדעון על דיירי "האח הגדול": "אני מרחמת עליהם"

הכוכבת שיצאה כזוכה מבית האח התייחסה לביקורת המרושעת שמקבלים חלק מהדיירים הנוכחיים, פנתה אל הגולשים וביקשה מהם להרגיע את השיח המתלהם על האנשים שמנותקים מהעולם החיצוני ואינם יכולים להשיב לטענותיהם

כבר לא אותה אישה. תקוה גדעון, צילום: אפרת אשל

תקוה גדעון, שחוותה על בשרה את ידם הקלה על המקלדת של צופי תוכניות הריאליטי, ביקשה בסוף השבוע האחרון להסב את תשומת ליבם של 185 אלף עוקביה באינסטגרם לבריונות ברשת שמופנית בימים אלה כלפי כוכבי העונה הנוכחית של "האח הגדול", שסגורים בבית שמתעד את חייהם במשך 24 שעות ביממה. בין היתר, ביקשה גדעון מהמגיבים לחשוב על משפחותיהם של הדיירים שנאלצים להתמודד בעצמם עם התגובות הרעות, וזאת בשל העובדה שקרוביהם, השוהים בבית האח, מנותקים לחלוטין מהמתרחש מחוץ לכותלי הבית ואינם יכולים להשיב להאשמות.

תקוה גדעון על דיירי "האח הגדול"

"ראיתי עכשיו 'האח הגדול', ומישהו צריך להגיד את זה. אני רואה ברשת אנשים שכותבים 'זאתי ככה, ואיך ההוא מתנהג'. אני הייתי שם, אני הייתי במקום הזה, הייתי בתוך הבית הזה", הביעה גדעון הזדהות בפתח דבריה. "אנשים שרואים את זה בטלוויזיה, הם רואים תוכנית בידור. הם לא מבינים שכשאנשים רעבים שם, הם רעבים באמת. אתם לא יכולים להבין את זה", חלקה מניסיונה. "למה אני אומרת את זה? כי ב'אח הגדול', בשונה מתוכניות הריאליטי האחרות, האדם לא יכול להגיב לכם. אז מי רואה את כל החרא שאתם כותבים פה? מי שקורא את זה אלו המשפחות שהילד שלהן נמצא במקום שהוא הזיה", הזדעקה. "אתם לא יכולים להבין מה זה! פליז, אל תקללו אותם! אני מרחמת עליהם שהם ייצאו משם. אני יודעת מה זה מקרוב.

"שלא תתבלבלו, אני מרכלת עם חברים שלי על הכל", שיתפה תקוה לקראת סוף דבריה. "אבל יש דברים שאני אומרת 'לא פייר'. הם לא יכולים להגיב על מה שקורה. בכל ריאליטי אחר, המתמודד צופה בשידורים יחד אתכם אז קל לו להגיב לכם, להתראיין, להעלות פוסט וכו'. ב'האח הגדול' אלה המשפחות, החברים והמכרים שאוכלים את כל השיט. תחשבו שאחרי כל פרק סבתא/אמא/אבא צריכים לנסות להגן על מתמודד כי שוחטים אותו ברשת", שבה והדגישה את הפגיעה הנרחבת של האלימות המילולית בתגובות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר