"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"האח הגדול": כל מה שצריך לדעת על הדייר החדש
דייר חדש ואחרון מצטרף לבית האח, ולפניכם כל הפרטים לפני שתצפו בתעודת הזהות הרשמית • בנוסף, מתברר שיש לו קשר עם דייר עבר
עומרי אלפיה | צילום: אינסטגרם

"האח הגדול": כל מה שצריך לדעת על הדייר החדש

דייר חדש ואחרון מצטרף לבית האח, ולפניכם כל הפרטים לפני שתצפו בתעודת הזהות הרשמית • בנוסף, מתברר שיש לו קשר עם דייר עבר

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דייר חדש ואחרון לנגלת הדיירים הראשונה ייכנס מחר (רביעי) לבית״האח הגדול״.

הדייר, שמככב כבר בפרומו הוא עומרי אלפיה בן ה-26. במקור הוא מהצפון ועבר לפני כחצי שנה לתל אביב. בשנים האחרונות הוא עבד בכמה מסעדות, באחת מהן גם עם דייר עבר אחר - אורן אסידו.

עומרי אלפיה. צילומים: אינסטגרם

אלפיה סיפר לחבריו שהוא יוצא למילואים לתקופה של חודש וחצי. בפועל הוא כבר נמצא בבידוד כמה ימים לקראת כניסתו מחר. בבית ״האח הגדול״ נמצאים כעת 16 והוא יהיה ה-17 במספר. ההדחה הראשונה תשודר בשבת הקרובה.

לאחרונהדיווחנו לכםכי פרק ההשקה של התוכנית ניצח את ״חתונה ממבט ראשון״ מבחינת נתוני רייטינג, שהגיעה לשיא מדרוג שלילי לעונה. רגע צפיית השיא בהשקת "האח הגדול" היה בדקה 21:50 עם 24.4 אחוזי רייטינג ו-620,000 צופים בזמן שידור תעודת הזהות של נתנאל רודינצקי, אחד המתמודדים הבולטים בעונה החדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...