"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הכל פייק": אלה אייבינדר נגד תכניות הריאליטי

זוכת "הישרדות" יודעת דבר אחד או שניים על איך עושים תוכניות מציאות • מעמדת הכוכבת שחוותה את הדברים על בשרה, היא לא חסכה בביקורת על התעשייה שממנה צמחה ועל הפליטות האחרות, שמהן חשוב לה להבדיל את עצמה

,עודכן
0השמעה
אלה אייבינדר, צילום: אוהד קב

אחרי שלקחה חלק בתכנית "המירוץ למיליון", וניצחה את הריאליטי הקשוח "הישרדות", לאלה אייבינדרלמודת הניסיון, יש כמה דברים להגיד לכם וסודות לחשוף על תעשיית הטלוויזיה ועל כוכבי הריאליטי.

גם מפליטי התכניות השונות היא לא חסכה בביקורת מרומזת, כשהיא מעידה על עצמה כי מתנהלת באופן שונה מהם. אמש (שני) היא התפנתה להשיב על שאלות גולשים, כשבין היתר סיפרה גם על ההרגשה שלה אחרי ניתוח הקטנת החזה שעברה לא מכבר.

"את הבחורה הכי אמתית שיש, ואת דוגמה להרבה כוכבות ריאליטי", נכתב לאלה במה שנראה יותר כמו ניסיון להחמיא לה ופחות כמו שאלה, אלא שאייבינדר לא הסתפקה בתודה מנומסת וניצלה את ההזדמנות בכדי לפרוק את שעל לבה: "כל התעשייה הזאת פייק", הכריזה בתחילת התגובה לדברי השבח. "מלא דברים שמשדרים לכם הם שקר", המשיכה. "בגלל זה אני לא רואה טלוויזיה ותכניות ריאליטי", שיתפה.

בהמשך התשובה היא התייחסה לכוכבות הריאליטי שעולות לכותרות באופן תכוף: "אני לא מחפשת כותרות", העידה על עצמה. "ולא עושה דברים בשביל הפרסום. לא רוצה להיכנס בכוח בכל חור", עקצה מבלי להיכנס לשמות.

שאלה נוספת שנשאלה אלה, הייתה כאמור, בקשר לניתוח שעברה לשינוי גודל החזה שלה: "את מרוצה מהניתוח שעשית?", נשאלה בפשטות. "מאוד. ההקטנה היא הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי", הביעה תחושת סיפוק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר