"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר ההכפשות: דולב סאלם מחזקת את טהוניה וחושפת את האמת לגבי הפרוד
לאחר שהכפישה אותה, האקסית החדשה של יניב בן משה מחזקת את הדוגמנית ופליטת הריאליטי, מתנצלת ומספרת על קשיים דומים במערכת היחסים איתו, שחוותה על בשרה • "הוא הפך לנגד עיניי למפלצת אלימה ודורסנית״
טהוניה רובל ויניב בן משה | צילום: אספוסה צלמים

לאחר ההכפשות: דולב סאלם מחזקת את טהוניה וחושפת את האמת לגבי הפרוד

לאחר שהכפישה אותה, האקסית החדשה של יניב בן משה מחזקת את הדוגמנית ופליטת הריאליטי, מתנצלת ומספרת על קשיים דומים במערכת היחסים איתו, שחוותה על בשרה • "הוא הפך לנגד עיניי למפלצת אלימה ודורסנית״

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תפנית בטלנובלה הפרטית שלטהוניה, יניב בן משה ודולב סאלם. אחרי הפרידה הקשה של יניב ודולב, היא יוצאת במפתיע להגנת טהוניה, אחרי שבעבר הכפישה אותה.

״לצערי הרב, לאחרונה אני חווה על בשרי את מה שטהוניה ומספר נשים אחרות סיפרו שחוו בקשר שלהן עם יניב. האדם שחשבתי שהוא נסיך חלומותיי הפך לנגד עיניי למפלצת אלימה ודורסנית״, כותבת דולב בסטורי שחלקה עם עוקביה. ״לאחר שגיליתי את פרצופו האמיתי, שיתפתי בכך את טהוניה והתנצלתי בפניה על העוול שגרמתי לה בכך שהאמנתי לכל השקרים שלו.

יניב בן משה ודולב סאלם, צילום: ללא קרדיט

"מי כמוני היום מבינה את מה שעברה וחוותה, אני עוברת ימים מאוד קשים של רדיפה מצד יניב. בית המשפט אף העמיד לי ולטהוניה צו הגנה מפניו, שאותו הוא לא מפסיק להפר".

עורך דינה של טהוניה, אדיר מזוז, מסר: ״התביעה שטהוניה הגישה נגד דולב סאלם הסתיימה בפשרה וברוח טובה. כל זאת, לאחר שגב׳ סאלם הבינה כי מה שסיפרה טהוניה על בן משה, נכון גם לגביה. כשהסתבר שכך הוא, סאלם סיימה אל מערכת היחסים עם בן מוסא, והחליטה לשתף פעולה עם טהוניה ולחשוף את שידוע לה״.

תגובתו של בן משה לא נמסרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...