"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עכשיו זה רשמי: פבלו רוזנברג ואשתו נפרדים
הזמר שיתף בפרידה מאשתו הדוגמנית מירי לוי בעמוד האינסטגרם האישי שלו • "בסופו של דבר החיים ממשיכים כרגיל", הוסיף בשפה הספרדית
פבלו רוזנברג ואישתו | צילום: אינסטגרם

עכשיו זה רשמי: פבלו רוזנברג ואשתו נפרדים

הזמר שיתף בפרידה מאשתו הדוגמנית מירי לוי בעמוד האינסטגרם האישי שלו • "בסופו של דבר החיים ממשיכים כרגיל", הוסיף בשפה הספרדית

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פבלו רוזנברגואשתו מירי מפרידים כוחות:היום (ראשון) עדכן הזמר בן ה-57 בפרידה מאשתו מירי לוי, הצעירה ממנו ב-18 שנה. במעט המילים שכתב ברשת החברתית, הוא חלק עם 13 אלף עוקביו את תחושותיו נוכח ההחלטה על ניתוק הקשר, והוסיף תמונה של השניים צמודים ומחויכים, מימים יפים הרבה יותר.

"כן, מירי ואני נפרדים", כתב רוזנברג בפתח הפוסט שהעלה לפני זמן קצר. "זה קשה, כואב ועצוב", תיאר את רגשותיו ביחס להחלטה על הפרידה בתמציתיות. "בסופו של דבר, החיים ממשיכים כרגיל", חתם הזמר ממוצא ארגנטינאי באופטימיות.

ההודעה על הפרידה העציבה רבים מהגולשים שביקשו לחזק את פבלו ברגעיו הקשים. "איזה באסה", "צר לי לשמוע", "עצוב מאוד", נכתב לזמר. "חיבוק לשניכם, ובעיקר לברצ'וק (הכוונה היא לבתם המשותפת של הזוג; י"ד) המקסימה. תשמרו עליה", כתב אחד המגיבים. "מחזק ומחבק", הוסיף אחר. "מאחלת לשניכם חיים טובים ומאושרים בנפרד, שכל אחד ימצא את דרכו באהבה בקלות ובשמחה", "אושר לשניכם. מקווה שתישארו חברים לנצח", בירכו את השניים.

כזכור, הזוג התחתן בשנת 2009, בנישואים שניים של רוזנברג, וזאת לאחר הגירושים מאשתו נעמי אלשיך, שנמשכו 14 שנים וכללו לידת תאומים. רוזנברג נישא ללוי, שהייתה נערת ישראל לשנת 2003, 4 שנים לאחר מכן, ולהם בת משותפת, בר בת ה-9.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...