"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

רן דנקר ובן זוגו איתי וייזר - מצפים לילד

,עודכן
0השמעה
רן דנקר. צילום: לירן מור

ל״ישראל היום״ נודע כי השניים נמצאים בהריון משותף ראשון שנעשה באמצעות פונדקאות.לוייזר יש שתי בנות ועבור דנקר זה יהיה הילד הראשון.

וייזר ודנקר נמצאים בזוגיות כבר למעלה מעשור. בחודש יולי 2015 נדקר יצא מהארון, יציאה שהפתיעה רבים, ובמיוחד רבות.

רן דנקר ובן זוגו איתי,צילום: ללא

בראיון ל"ישראל היום" שנערך בשנה שעברה, סיפר דנקר: "עם איתי היה חיבור מיידי. הראיתי לו שירים שכתבתי, שהיו בהם רמזים להתעניינות בגברים. הוא הגיב בצורה די שוות נפש, ולימים כשדיברנו על זה הוא אמר לי שהוא אפילו לא חשד. אני חושב שמהרגע הראשון הוא הרגיש חיבור אלי, אבל לא רצה בכלל להיכנס לסיפור כזה כי אז הוא יהיה הגיי הזה שנמשך לסטרייט? הכי משעמם".

רן דנקר - חזרה למציאות

"אחרי זמן מה המשיכה היתה חזקה מדי, רק חיפשנו רגעים להיות יחד," המשיך דנקר וסיפר בראיון. "ישבנו על הגג של הדירה שלו ביפו, ואני אומר לו: 'מה קורה לי?' והוא אומר לי: 'אני לא יודע מה קורה לי!', ואז עלינו שנינו על הסחרחרה הזאת של ההתאהבות והכל נפתח".

דנקר ווייזר נישאו בטקס מצומצם וחיים יחד כבר עשור, מגדלים שתי ילדות מהורות משותפת של איתי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר